reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochane! Beta 381.1 😍
Nie wierzę w to co się dzieję... Wydawało mi się, że naturalnie nie mamy szans. Przy ostatniej IUI okazało się, że plemniki są bardzo słabe, poza tym miałam IUI na 3 pięknych pęcherzykach i nic. A tu... tylko zwykłe starania naturalne!

W ogóle miałam w tym cyklu pewne nietypowe objawy: lekki, lejący się katar bez innych dolegliwości, zawroty głowy, szybko się męczyłam i piersi mnie bardzo późno zaczęły boleć i nie spuchły. Ale wiecie... co miesiąc szukałam sobie objawów, więc i tym razem nie przywiązywałam się do tej myśli.
Piękna ;D który nasz dzień cyklu ?

reklama
Lekarz powiedział, że owszem, mogę zbadać betę po Świętach, ale on nie poleca dodatkowych wizyt w laboratorium w tym czasie, bo na tym etapie i tak nic z tym nie zrobimy. I że lepiej żebym za 2 tygodnie przyszła z wynikami bety, progesteronu, ft4 i tsh. To będą dłuuugie dwa tygodnie...

@kolor nadzieji możesz mi wpisać 23.04 wizytę lekarską 🥰 Kochana, myśl o mnie w chwilach zwątpienia - widocznie zajęcie się psem i "wakacje" faktycznie potrafiły zdziałać cuda!

Lekarz powiedział, że owszem, mogę zbadać betę po Świętach, ale on nie poleca dodatkowych wizyt w laboratorium w tym czasie, bo na tym etapie i tak nic z tym nie zrobimy. I że lepiej żebym za 2 tygodnie przyszła z wynikami bety, progesteronu, ft4 i tsh. To będą dłuuugie dwa tygodnie...

@kolor nadzieji możesz mi wpisać 23.04 wizytę lekarską 🥰 Kochana, myśl o mnie w chwilach zwątpienia - widocznie zajęcie się psem i "wakacje" faktycznie potrafiły zdziałać cuda!
A progesteron teraz sprawdziłas?

reklama
Do góry