Motylkowo
Fanka BB :)
;D accofil działa ; D jutro morfologia w poniedziałek BetaKochana ale beta rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;D accofil działa ; D jutro morfologia w poniedziałek BetaKochana ale beta rośnie
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafie;D accofil działa ; D jutro morfologia w poniedziałek Beta
Beta 33 po 1 dniu morfologia tragiczna
Ja bym się nie zabezpieczała ;D Miałam inseminacje na 3 pęcherzykach wiec spoko. Szansa jest duża jeżeli niepłodność jest spowodowana brakiem owulacji to wtedy jest prawdopodobieństwo na ciąże mnogą. Jeśli miałaś owulacje i mimo tego nie zaszłaś w ciąże przez np. pare miesięcy to masz małe szanseHej, byłam na wizycie kontrolnej po puregonie i w 18 dc mam pęcherzyki 21,17,14,14 i lekarz zdecydował ze mam ten cykl odpuścić i się zabezpieczać... Dla mnie to bardzo przykra informacja, bo od roku starań nie miałam ani razu owulacji... Co byście zrobiły na moim miejscu? Ktoś miał podobnie?
Ja tak miałam - urosły 4 pęcherze u zakazali nam się starac - dostałam lek na wywołanie okresu i dodatkowo działający jak antykoncepcja.Hej, byłam na wizycie kontrolnej po puregonie i w 18 dc mam pęcherzyki 21,17,14,14 i lekarz zdecydował ze mam ten cykl odpuścić i się zabezpieczać... Dla mnie to bardzo przykra informacja, bo od roku starań nie miałam ani razu owulacji... Co byście zrobiły na moim miejscu? Ktoś miał podobnie?
Odkąd się staram nie miałam ani razu, dlatego załamałam się jak mi to powiedział, ale problem jest taki że nie mam nic na pęknięcie i boję się że same nie pekna...Ja bym się nie zabezpieczała ;D Miałam inseminacje na 3 pęcherzykach wiec spoko. Szansa jest duża jeżeli niepłodność jest spowodowana brakiem owulacji to wtedy jest prawdopodobieństwo na ciąże mnogą. Jeśli miałaś owulacje i mimo tego nie zaszłaś w ciąże przez np. pare miesięcy to masz małe szanse
Ja też bym się nie zabezpieczają. Zawsze to większa szansa.Hej, byłam na wizycie kontrolnej po puregonie i w 18 dc mam pęcherzyki 21,17,14,14 i lekarz zdecydował ze mam ten cykl odpuścić i się zabezpieczać... Dla mnie to bardzo przykra informacja, bo od roku starań nie miałam ani razu owulacji... Co byście zrobiły na moim miejscu? Ktoś miał podobnie?
Tez nie dostałam nic na pekniecie to dodatkowe zabezpieczenie żeby nie było wielomnogiej ciąży. Tez byłam zła na cały świat bo dla mnie to były 3 dodatkowe szanse a dla nich problem bo w Holandii ciaza mnoga to „ból głowy” bo wtedy musza ja bardziej obserwować i wtedy już problemOdkąd się staram nie miałam ani razu, dlatego załamałam się jak mi to powiedział, ale problem jest taki że nie mam nic na pęknięcie i boję się że same nie pekna...
Hej, byłam na wizycie kontrolnej po puregonie i w 18 dc mam pęcherzyki 21,17,14,14 i lekarz zdecydował ze mam ten cykl odpuścić i się zabezpieczać... Dla mnie to bardzo przykra informacja, bo od roku starań nie miałam ani razu owulacji... Co byście zrobiły na moim miejscu? Ktoś miał podobnie?