reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Przykro mi :( Czy taki wynik daje pewność że była biochemiczna czy to przypuszczenia?
Nie wiem. Wiesz jest jeszcze czas u normalnej osoby bym powiedział ze jest jeszcze szansa ;/ mimo to dziś zrobię sobie zastrzyk i zażyje encorton. Nie znam nikogo kto by miał podobnie;/ jutro ja powtarzam i zobaczymy co będzie jutro

reklama
23.04: @ola32 - wizyta u gina[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
05.05: @PałkaZapałka - 1 konsultacja[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])
20.10: @Lena3386 - TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji188]

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

"Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam, a potem jeszcze chwilę... I kazdą kolejną też zaczekam!..."[emoji177][emoji188]

Nie wiem. Wiesz jest jeszcze czas u normalnej osoby bym powiedział ze jest jeszcze szansa ;/ mimo to dziś zrobię sobie zastrzyk i zażyje encorton. Nie znam nikogo kto by miał podobnie;/ jutro ja powtarzam i zobaczymy co będzie jutro
Strasznie Ci współczuję. Byłaś u imunologia? Może on by coś poradził? Ja jeszcze będę trzymać kciuki by urosła ta beta.

Kochane! Beta 381.1 😍
Nie wierzę w to co się dzieję... Wydawało mi się, że naturalnie nie mamy szans. Przy ostatniej IUI okazało się, że plemniki są bardzo słabe, poza tym miałam IUI na 3 pięknych pęcherzykach i nic. A tu... tylko zwykłe starania naturalne!

W ogóle miałam w tym cyklu pewne nietypowe objawy: lekki, lejący się katar bez innych dolegliwości, zawroty głowy, szybko się męczyłam i piersi mnie bardzo późno zaczęły boleć i nie spuchły. Ale wiecie... co miesiąc szukałam sobie objawów, więc i tym razem nie przywiązywałam się do tej myśli.
[/QUOTE)
Gratulacje! ☺ ❤

Trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś bardzo silna! Dla wszystkich nas tutaj jesteś dużym wsparciem, dlatego cieszę się, że będziesz tu obecna.

Ja dziś wykupiłam Gonal F i jutro lub w piątek zaczynam wbijanie igieł. We wtorek rano usg.
Mieliśmy kryzys, bo u mojego męża pojawiły się kolejne wątpliwości, ale przepracowaliśmy to i zdecydowaliśmy, że nie możemy czekać.
On cały czas miał nadzieję, że ta inseminacja się uda. @ jeszcze nie mam, ale plamię i czuje, że lada chwila przybędzie. Testy ciążowe negatywne.
Kochane! Beta 381.1 😍
Nie wierzę w to co się dzieję... Wydawało mi się, że naturalnie nie mamy szans. Przy ostatniej IUI okazało się, że plemniki są bardzo słabe, poza tym miałam IUI na 3 pięknych pęcherzykach i nic. A tu... tylko zwykłe starania naturalne!

W ogóle miałam w tym cyklu pewne nietypowe objawy: lekki, lejący się katar bez innych dolegliwości, zawroty głowy, szybko się męczyłam i piersi mnie bardzo późno zaczęły boleć i nie spuchły. Ale wiecie... co miesiąc szukałam sobie objawów, więc i tym razem nie przywiązywałam się do tej myśli.

Kochana, gratuluję! Bardzo! Dajesz nadzieję wielu dziewczynom! Dbaj o Was 😘

U mnie dziś przyszła @, mam kryzys. W dodatku wyniki męża też nie najlepsze i chyba mamy nawrot nowotworu... To będą ciężkie święta... Ściskam Was mocno. Niech dla Was będą lepsze.

Kochana, gratuluję! Bardzo! Dajesz nadzieję wielu dziewczynom! Dbaj o Was 😘

U mnie dziś przyszła @, mam kryzys. W dodatku wyniki męża też nie najlepsze i chyba mamy nawrot nowotworu... To będą ciężkie święta... Ściskam Was mocno. Niech dla Was będą lepsze.
Cos się dzieje ? Współczuje ... Dziewczyny jak długo się staracie ???

reklama
Do góry