ola32
Fanka BB :)
Nie, postanowiłam jutro testować jeśli @ się spóźni.A testowalas dziś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, postanowiłam jutro testować jeśli @ się spóźni.A testowalas dziś?
Pamiętaj póki nie ma okresu jest nadzieja"A ja czekam i czekam i czekam... (na @)" i jobla dostaję powoli od tego czekania Na razie mnie brzuch nie boli, ale mnie często dopada z zaskoczenia i dopiero potem przychodzi ból.
A jak u Was Dziewczyny?
To dalej trzymam kciuki i zaraz dawaj znaćCzekam na piątek ponieważ teraz jestem ok 9 dnia po owulacji wiec będzie to wiarygodne. Nie chce się kuc znów ! ! ! mam uraz ;D jestem ciekawa bo uruchomił mi się prawy jajnik nie miałam od punkcji w październiku ;D
Po to właśnie chce zrobić ta przerwę żeby wszystko poukładać i poprostu nie myśleć o tym że trzeba się starać ja już psychicznie nie daje rady nie czerpie z tego żadnej przyjemności tylko na siłę chce osiągnąć cel i zatracam się w tym a to nie o to chodzi muszę wrzucić na luz i ponosić się chwilą i wtedy może się uda i ja będę wtedy szczęśliwsza i wolna w sobie bez tlamszenia emocji cierpienia leków i przymusu który mnie ciągnie w dół.
Trzymam za Ciebie kciuki! Jesteś bardzo silna! Dla wszystkich nas tutaj jesteś dużym wsparciem, dlatego cieszę się, że będziesz tu obecna.
Ja dziś wykupiłam Gonal F i jutro lub w piątek zaczynam wbijanie igieł. We wtorek rano usg.
Mieliśmy kryzys, bo u mojego męża pojawiły się kolejne wątpliwości, ale przepracowaliśmy to i zdecydowaliśmy, że nie możemy czekać.
On cały czas miał nadzieję, że ta inseminacja się uda. @ jeszcze nie mam, ale plamię i czuje, że lada chwila przybędzie. Testy ciążowe negatywne.
Wiesz co myśle ze to jest niedokładność przyłożenia głowicy i złapało jakąś tkankęHej, zastanawia mnie jeszcze ten czarny punkcik na usg macicy... Ktoś może miał coś podobnego?
Przykro mi, że się nie udało wiem dokładnie na jakim etapie jesteś też go przechodzę i powiem Ci, że takie wakacje od starań i stymulacji i wizyt na prawdę można psychicznie odpocząć czasem oczywiście mysle, że kurcze, a jeśli by był to właśnie ten moment ten czas, że może by się udało, a ja przestałam się starać przestałam patrzeć na kalendarz na cykl.. wolę teraz skupić myśli o in vitro i mieć nadzieje, że ten czas szybko zleci uda mi się odłożyć pieniążki no i że się uda.. także odpoczywaj skup się na sobie ja podczytuje forum w wolnym czasie choć do IUI już nie podchodzę to jakoś tak się przywiązałam do tej grupy ☺Dziewczynki postanowiłam że odpuszczam starania może wrócę do myśli o in vitro w przyszłym roku bo przemyślałam wszystko i nie mam już siły za dużo stresu mnie to kosztuje tyle lat tyle badań stymulacji leków i nigdy nic się nie zadziało więc straciłam już złudzenia nie mam dziecka to widocznie nie będę mieć bo jeśli by było inaczej to przez ten czas to już z 5 powinnam mieć więc stwierdzam że może nie jest mi dane bo bym może była zła mama a bog wie co robi.
Ale wy się starajcie próbujcie napewno się uda za wszystkie trzymam mocno kciuki i oczywiście będę podczytywac udzielać się prowadzić kalendarz i was wszystkie i każda z osobna wspierać bo każda z was jest cudowna i silna w dążeniu do marzeń i zasługuje na to żeby zostać mamą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
AsiaaaK przykro mi, że nie wyszło, ale dobrze że masz plan i zaraz będziesz go wdrażaćJa dziś wykupiłam Gonal F i jutro lub w piątek zaczynam wbijanie igieł. We wtorek rano usg.
Mieliśmy kryzys, bo u mojego męża pojawiły się kolejne wątpliwości, ale przepracowaliśmy to i zdecydowaliśmy, że nie możemy czekać.
On cały czas miał nadzieję, że ta inseminacja się uda. @ jeszcze nie mam, ale plamię i czuje, że lada chwila przybędzie. Testy ciążowe negatywne.