kolor nadzieji
Fanka BB :)
Wakacje bardzo dobrze to ujelas. Robię sobie dłuższe wakacje i nie będę się zadręczać niczym.
Nie mam zamiaru was zostawiac bo stalyscie mi się bardzo bliskie. Tylko z wami mogę szczerze pogadać o tym co mnie boli i każda z was to zrozumie wesprze i doradzi i to samo ja zrobię dla was. Nie wyobrażam sobie dnia żeby nie zobaczyć co u was słychać. I cieszę się równie mocno z waszych szczęść i równie mocno przeżywam kolejne porazki.
Trzymajmy się razem a będzie dobrze.
Nie mam zamiaru was zostawiac bo stalyscie mi się bardzo bliskie. Tylko z wami mogę szczerze pogadać o tym co mnie boli i każda z was to zrozumie wesprze i doradzi i to samo ja zrobię dla was. Nie wyobrażam sobie dnia żeby nie zobaczyć co u was słychać. I cieszę się równie mocno z waszych szczęść i równie mocno przeżywam kolejne porazki.
Trzymajmy się razem a będzie dobrze.
@kolor nadzieji rozumiem Twoją decyzję :* Łatwo wpaść w pułapkę ze staraniami i układać całe życie tylko pod to co nie wiadome... Taka przerwa czasem robi bardzo dobrze i miewa zaskakujące efekty Mi też jakoś ulżyło jak odwoływałam 3 IUI ze względu na wirusa, poczułam takie "wakacje", wina się napiłam i starałam bez spiny. Cieszę się, że mimo wszystko będziesz tu do nas zaglądała