reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jakie badania robi się pod kątem implantacji? Ja byłam u ginekologa immunologa i miałam sporo badań robionych. Z tych badań wyszły przeciwciała przeciwplemnikowe u męża stąd decyzja o inseminacji.
Mi zlecił lekarz ginekolog ; allo MLR oraz ocenę cytokin. Po czym immunolog stwierdził ze jak w ciąży nie byłam to allo MLR będzie niskie (miałam chyba 3 %) dodatkowo zlecil zrobienie testu cytotoksycznego z partnerem oraz Kiry i ocenę cytokin. Wcześniej dla samej siebie zrobiłam ; cała tarczyce ( TSH, FT3, FT4. Anty TPO, anty TG, Trab) P/c przeciw antygenom jajnika, otoczce komórki jajowej, plemnika, kardiolipinie (IgG, IgM), Beta 2 glikoproteinie (IgG i IgM) , antykoagulant tocznia, ANA, oraz na celiklie endomysium i gliadynie IgA

reklama
Przepraszam jak was denerwuje chce tylko pomoc. Czy któraś z was interesuje się programami in Vitro czasem są ciekawe oferty?

Dziękuję za wszystko, Dziewczyny :* Kryzys trochę mija, powoli podnoszę koronę i działam dalej! Dobra rzecz jest taka, że mój mąż zmienił zdanie co do pieska i nawet mamy jednego na oku! Kto wie, może w ciągu tygodnia - dwóch będzie już z nami 😍 Jakoś tak podskórnie czuję, że jest mi to bardzo potrzebne, że opieka nad zwierzakiem trochę mi pomoże zrealizować potrzebę zajmowania się kimś, a przy szczeniaku pewnie człowiek ma mniej czasu na smutki ;)

Mi zlecił lekarz ginekolog ; allo MLR oraz ocenę cytokin. Po czym immunolog stwierdził ze jak w ciąży nie byłam to allo MLR będzie niskie (miałam chyba 3 %) dodatkowo zlecil zrobienie testu cytotoksycznego z partnerem oraz Kiry i ocenę cytokin. Wcześniej dla samej siebie zrobiłam ; cała tarczyce ( TSH, FT3, FT4. Anty TPO, anty TG, Trab) P/c przeciw antygenom jajnika, otoczce komórki jajowej, plemnika, kardiolipinie (IgG, IgM), Beta 2 glikoproteinie (IgG i IgM) , antykoagulant tocznia, ANA, oraz na celiklie endomysium i gliadynie IgA
Dziękuję za wypisanie listy badań. Czy robiłaś to prywatnie ? Jeśli tak to ile to kosztuje ?

Przepraszam jak was denerwuje chce tylko pomoc. Czy któraś z was interesuje się programami in Vitro czasem są ciekawe oferty?
Dziękuję za pomoc. U mnie ciąży brak od 4 lat. Niby wszystko ok A jednak nic nie wychodzi. A jeśli wychodzą źle wyniki to jak to się leczy ? Wiadomo jaki procent ma to w niepłodności?

Dziękuję za wszystko, Dziewczyny :* Kryzys trochę mija, powoli podnoszę koronę i działam dalej! Dobra rzecz jest taka, że mój mąż zmienił zdanie co do pieska i nawet mamy jednego na oku! Kto wie, może w ciągu tygodnia - dwóch będzie już z nami 😍 Jakoś tak podskórnie czuję, że jest mi to bardzo potrzebne, że opieka nad zwierzakiem trochę mi pomoże zrealizować potrzebę zajmowania się kimś, a przy szczeniaku pewnie człowiek ma mniej czasu na smutki ;)
To jest mój terapeuta

Załączniki

• C3DB7CA2-3C47-4DFD-9AD4-3E33F1104AD2.jpeg
    C3DB7CA2-3C47-4DFD-9AD4-3E33F1104AD2.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry