reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Po teście... Negatyw
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
Beta, przykro mi bardzo... Rozumiem to doskonale :( Chyba porażka po pierwszej IUI jest najbardziej dotkliwa, bo człowiek ma nadzieję, że skoro próbuje "czegoś nowego" to pewnie się uda... Pamiętaj, że lekarze zalecają minimum trzy i że mamy tu dwie ciąże właśnie po trzeciej! Mnie te historie bardzo podnoszą na duchu...

reklama
Tak dziękuję Kochana i właśnie takie informacje podtrzymują moją wiarę [emoji8]
Beta, przykro mi bardzo... Rozumiem to doskonale :( Chyba porażka po pierwszej IUI jest najbardziej dotkliwa, bo człowiek ma nadzieję, że skoro próbuje "czegoś nowego" to pewnie się uda... Pamiętaj, że lekarze zalecają minimum trzy i że mamy tu dwie ciąże właśnie po trzeciej! Mnie te historie bardzo podnoszą na duchu...

Zapraszamy serdecznie do kącika spacerków i kawki[emoji847]
Tez mialam rozterki ale wygrala chec macierzynstwa... 4 lata to dluuugo

im wiecej o ivf wiesz tym jest „latwiej”
Powiem Ci tak - w Twoim organizmie moze dochodzic co miesiac do tego samego co w ivf - moze dochodzic do zaplodnienia, rozwijac sie zarodek do 5 doby, ale potem moze byc problem z implantacja i ciazy brak. Skad wiesz? Nke zagladasz wiec nie wiesz
Tego sie nie dowiesz:)))
Moge sie tez dolaczyc do spaceru:))) albo do kawy!
Tym bardziej gratuluje trudnej decyzji
Artemida90 z iui poszla na ivf i za pierwszym razem ciaza... takze kciuki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Dziewczyny czy kyoras z Was miala krwawienie bezposrednio po inseminacji.Dzisuaj mialsm 2.Przy pierws-e nuc mnie nie bolslo.A dxisisj w trakcie jyz mnue bolalo-lekarz korzystal z kleszczyka.Ledwo dojechalam do domu a w domu okazalo aie ze mam krwawienie.Jestwm spanikowana

Ja po 2 i 3 iui miałam plamienie ale lekarz mnie o tym uprzedził bo za 2 razem mnie lekko drapnol a za 3 miał problem z wprowadzeniem wziernika. A u ciebie to plamienie czy krwawienie?
Dziewczyny czy kyoras z Was miala krwawienie bezposrednio po inseminacji.Dzisuaj mialsm 2.Przy pierws-e nuc mnie nie bolslo.A dxisisj w trakcie jyz mnue bolalo-lekarz korzystal z kleszczyka.Ledwo dojechalam do domu a w domu okazalo aie ze mam krwawienie.Jestwm spanikowana

reklama
Do góry