reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
09.03: @AsiaaaK - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
12.03: @kolor nadzieji - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @PałkaZapałka - wizyta w klinice[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
17.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
20.03: @ola32 - monitoring przed 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

reklama
Część dziewczynki u mnie chyba lipa bo brzuch mnie cmi i zaczęłam delikatnie plamić[emoji17] kurcze znowu się podlamalam i nachodzą mnie myśli że skoro w żaden sposób się nie udaje to że in vitro też się nie uda.[emoji21]
Nie podłamuj się, trzeba walczyć, wiem że to trudne i cieżkie do pokonania, ale musisz być silna😊 zobaczysz że nie obejrzysz się a bedziesz tulic swoje szczęscie pod sercem😊

Dziewczyny, jutro termin @, a ja się dzisiaj prawie porzygałam podczas śniadania jak teściowa zaczęła jeść skórę od ryby 😂 Zawsze mnie to obrzydzało, ale dzisiaj musiałam wstać od stołu pod pozorem pójścia do łazienki, no i już z godzina od śniadania minęła, a mnie dalej mdli... We wtorek test był negatywny, ale jak głupia nabrałam trochę nadziei że @ się jutro nie pojawi... Głupia ja! Już mnie od dwóch dni plecy na okres bolą, więc na pewno przyjdzie... ale komu to mogę napisać, jak nie Wam ;)

Dziewczyny, jutro termin @, a ja się dzisiaj prawie porzygałam podczas śniadania jak teściowa zaczęła jeść skórę od ryby [emoji23] Zawsze mnie to obrzydzało, ale dzisiaj musiałam wstać od stołu pod pozorem pójścia do łazienki, no i już z godzina od śniadania minęła, a mnie dalej mdli... We wtorek test był negatywny, ale jak głupia nabrałam trochę nadziei że @ się jutro nie pojawi... Głupia ja! Już mnie od dwóch dni plecy na okres bolą, więc na pewno przyjdzie... ale komu to mogę napisać, jak nie Wam ;)

Nie głupia nie glupia[emoji3] wszystko może się zdarzyć. Idź najlepiej na betę. Mi pierwsze 2 testy tez wyszły negatywne. Trzymam kciuki [emoji846]

Nie głupia nie glupia[emoji3] wszystko może się zdarzyć. Idź najlepiej na betę. Mi pierwsze 2 testy tez wyszły negatywne. Trzymam kciuki [emoji846]

Dziękuję :* A ile przed terminem spodziewanej miesiączki je robiłaś, że wyszły Ci negatywne? Jutro niedziela i termin @, odkąd mam stymulowany cykl to ani razu mi się nie spóźnił, wiec jak nie przyjdzie, to w poniedziałek zacznę od wizyty w laboratorium. Aż się boję tego jutrzejszego dnia...

Dziękuję :* A ile przed terminem spodziewanej miesiączki je robiłaś, że wyszły Ci negatywne? Jutro niedziela i termin @, odkąd mam stymulowany cykl to ani razu mi się nie spóźnił, wiec jak nie przyjdzie, to w poniedziałek zacznę od wizyty w laboratorium. Aż się boję tego jutrzejszego dnia...

Ja zaszłam akurat w cyklu niestymulowanym. Wiec cykl mi się totalnie rozjechał. Na USG lekarz stwierdził ze jestem w 5-6 tygodniu, z tego wynika że pierwszy test robiłam jak byłam w 1 tyg wiec wiadomo nie miał prawa wyjść ale 2 zrobiłam między 3-4 tyg i tez była jedna kreska dopiero po kolejnym tygodniu zobaczyłam upragnione 2 kreseczki.

reklama
Dziewczyny czy to normalne ze po wczorajszej inseminacji ciagle mam krwawienie?Wczoraj mialam duze,poxniej tylko plamienie a dzisiaj mam tak jskby konczyl mi sie okres czyli plamienie takie jakby ze sluzem tylko ze kolor jakis czarny.Nic mnie nie boli a nie chce mojemu lekarzowi zawracac glowy w weekend.Wczprsj lekarz-nie moj robil mi inseminacje i uzywal kleszczykow i nie wiem czy yo nie przez to🙁

Do góry