reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynt czy jak bralyscie aromek to zawsze bolaly Was jajniki?Bo mnie bolaly bardzo w poprzednim cyklu i mialam ladnt pecherzyk.Teraz mbie wogole nue bola i boje sie ze nic niw bedzie.Mialam juz 2 cykle bez owulacyjne mimo aromka.We wtorek ide na monitoring ale boje die ze powie mi moj gin ze lipa🙁
Nie zawsze :-) na przykład teraz nic nie czułam, a owulacja była (sprawdziłam Progesteron). Niestety @ i tak przyszła :)

reklama
Dziewczyny jestem jakaś zła na siebie. Wczoraj moja dobra koleżanka pochwaliła się ze dostala opiekuncze na mame...1800 zł i w dodatku będzie jeszcze pilnować dwulatke za dobra stawkę. Męża ma wojskowego z dobra pensja. 500 plus za dziecko. Wszystko jej się układa jak po maśle. Pierwszy raz jestem zazdrosna,że u mnie nic nie idzie jakbym chciała. Bez dziecka, bez stałej pracy z domem w remoncie i z małą pensja męża... jakoś czuje się zła na siebie że tak myślę i że zazdroszczę...macie czasem tak że wydaje się Wam że inni mają luks A Wy tylko pod górę? Czy jestem nienormalna i zła jako człowiek
Kochana masz męża, macie siebie, nie zapominaj o tym :-) Pracę można zmienić lub znaleźć coś dodatkowego np na weekendy (moja siostra tak robi) jeśli starczy Ci sił :-) Bedziesz miała Maleństwo, stajesz na głowie żeby się udało i w końcu na pewno się uda! :-) A dzisiaj nalej sobie lampkę wina, włącz dobry film dla siebie męża i cieszcie się sobą :)

Kochana ja mam tak przez całe życie. Nigdy nic nie przyszło mi ot tak i zawsze musiałam się z czym szarpać. Nawet teraz jak mam wspaniałego męża i dom, to są inne problemy jak beznadziejna praca i kłopoty z zajściem w ciążę. Nie jesteś sama :*
To nie jest regola.Ja o sobie moge powiedziec ze mialam i mam wszystko.Wychowalam sie w nsjcufowniejszej rodzinie i mam kochanych rodzicow,nigdy mi niczego nie brakowalo.Nie znaczy ze bylam rozpieszczana.Skonczylam stufia jskie chcislam,przcuje w zawodzie i od 2ch lat juz mi sie cydownie pracuje.Maz jest cudowny u mamt naprawde dobre zycie.Nie martwimy die o pieniadze.I co z tego!?Od 3 lst nie moge zajsc w ciaze i najwieksze moje marzenie siw nie spelnia.Kiedys piwiedzialam mezowi ze gdyby mi kyos pieiedzial ze ma cufowna pigulke po ktorej napeqno bede w ciazy oddalabym wszystkue pieniadze zeby w koncu moc zostac matka😔

Musiałam dzisiaj kupić zapalniczkę (spokojnie, nie palę), a w sklepie same takie z bobasami. Nic innego do wyboru! Znak czy złośliwość losu? ;)

Załączniki

• C0AE6E19-395E-478F-AB23-2315AAA45BFA.jpeg
    C0AE6E19-395E-478F-AB23-2315AAA45BFA.jpeg
    69,4 KB · Wyświetleń: 52
Na TVN Style leci program o invitro. Prowadzi go Małgorzata Rozenek która też zaszła w 3 ciąże przez invitro. Dobrze, że się o tym mówi głośno i uświadamia ludzi, że to żaden wstyd i zło i że jest to problem u coraz większej ilości osób.

Dziewczyny jestem jakaś zła na siebie. Wczoraj moja dobra koleżanka pochwaliła się ze dostala opiekuncze na mame...1800 zł i w dodatku będzie jeszcze pilnować dwulatke za dobra stawkę. Męża ma wojskowego z dobra pensja. 500 plus za dziecko. Wszystko jej się układa jak po maśle. Pierwszy raz jestem zazdrosna,że u mnie nic nie idzie jakbym chciała. Bez dziecka, bez stałej pracy z domem w remoncie i z małą pensja męża... jakoś czuje się zła na siebie że tak myślę i że zazdroszczę...macie czasem tak że wydaje się Wam że inni mają luks A Wy tylko pod górę? Czy jestem nienormalna i zła jako człowiek
W takim razie ja też jestem zła. To normalne, zazdrościmy. Mnie też to często wkurza, że inni się parzą jak króliki i mnożą mimo że nie stać ich na dziecko na mi i mężowi trafiła się bezpłodność. Też zazdroszczę że niektórzy mają kasę nie wiem skąd a my będziemy się mierzyć z kredytem na 30lat. Też zazdroszczę, że zarabiają lepiej niż my z mężem mając dwie w sumie niewielkie pensje przez co na dzidzię musieliśmy trochę odłożyć finansow bo badania itd wszystko kosztuje a i utrzymać trzeba.
Nie przejmuj się tym, że czujesz tak a nie inaczej bo ja czuję tak samo Kochana :)

My mamy kotka. Wzięliśmy małą miesiąc po ślubie. Późną jesienią zaczęliśmy się wówczas starać o dziecko no i kolejnego roku w maju max miał operację a potem badania potwierdziły że jest bezpłodny. Przy tym bólu jaki przeżywaliśmy nasza kocia Adelka bardzo nam pomogła. 😻

Na TVN Style leci program o invitro. Prowadzi go Małgorzata Rozenek która też zaszła w 3 ciąże przez invitro. Dobrze, że się o tym mówi głośno i uświadamia ludzi, że to żaden wstyd i zło i że jest to problem u coraz większej ilości osób.
Ogladalam z mezem nue od poczatku ale o dziwo moj maz byl zainteredowany i nawet nie kazal przelaczac😉 Poryczalam sie i yo bardzo😔😢

reklama
Do góry