reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Postanowiłam poczekać do poniedziałku bo jutro powinno się wszystko wyjaśnić. Jeśli nie dostanę @ to w poniedziałek pójdę na betę i progesteron i nie wezmę jutro Diostinex na wszelki wypadek. A dziś i tak wszystko zamknięte a wyniki byłyby dopiero w poniedziałek. Na razie mężowi też nic nie mówię żeby się później nie rozczarował. Może coś sfałszowało wynik testu a ja się tak głupia cieszę.
Trzymajcie kciuki.

reklama
Dziewczyny jestem jakaś zła na siebie. Wczoraj moja dobra koleżanka pochwaliła się ze dostala opiekuncze na mame...1800 zł i w dodatku będzie jeszcze pilnować dwulatke za dobra stawkę. Męża ma wojskowego z dobra pensja. 500 plus za dziecko. Wszystko jej się układa jak po maśle. Pierwszy raz jestem zazdrosna,że u mnie nic nie idzie jakbym chciała. Bez dziecka, bez stałej pracy z domem w remoncie i z małą pensja męża... jakoś czuje się zła na siebie że tak myślę i że zazdroszczę...macie czasem tak że wydaje się Wam że inni mają luks A Wy tylko pod górę? Czy jestem nienormalna i zła jako człowiek
Kochana ja mam tak przez całe życie. Nigdy nic nie przyszło mi ot tak i zawsze musiałam się z czym szarpać. Nawet teraz jak mam wspaniałego męża i dom, to są inne problemy jak beznadziejna praca i kłopoty z zajściem w ciążę. Nie jesteś sama :*

Postanowiłam poczekać do poniedziałku bo jutro powinno się wszystko wyjaśnić. Jeśli nie dostanę @ to w poniedziałek pójdę na betę i progesteron i nie wezmę jutro Diostinex na wszelki wypadek. A dziś i tak wszystko zamknięte a wyniki byłyby dopiero w poniedziałek. Na razie mężowi też nic nie mówię żeby się później nie rozczarował. Może coś sfałszowało wynik testu a ja się tak głupia cieszę.
Trzymajcie kciuki.

Jeśli nie bralas zastrzyku z hcg na pekniecie pęcherzyka podczas owu to raczej nic innego nie fałszuje testu

Trzymajcie kciuki.
Jabtm zrobila jeszcze jeden test.I napewno powiedzialabym mezowi bo on tez to przezywa.Ja ostatnio jak mialam jakies plamienia przez 2 dni w dniach miesiaczku to mu powiedzialam.Zrobilam test i mojmaz pierwsze jak przyszedl z pracy to od razu-i co?!Wuec ja bym powiwdziala.Fajnie,geatulujw😁

Dziewczyny jestem jakaś zła na siebie. Wczoraj moja dobra koleżanka pochwaliła się ze dostala opiekuncze na mame...1800 zł i w dodatku będzie jeszcze pilnować dwulatke za dobra stawkę. Męża ma wojskowego z dobra pensja. 500 plus za dziecko. Wszystko jej się układa jak po maśle. Pierwszy raz jestem zazdrosna,że u mnie nic nie idzie jakbym chciała. Bez dziecka, bez stałej pracy z domem w remoncie i z małą pensja męża... jakoś czuje się zła na siebie że tak myślę i że zazdroszczę...macie czasem tak że wydaje się Wam że inni mają luks A Wy tylko pod górę? Czy jestem nienormalna i zła jako człowiek
Każda tak czasem ma :* Jesteś dobrym człowiekiem, tylko spotyka Cię dużo rozczarowujących rzeczy... To normalne, że jesteś sfrustrowana. Ja czasem myślę, że nienawidzę wszystkich którzy mają dzieci i pieski ;)

Może coś sfałszowało wynik testu a ja się tak głupia cieszę.
Artemida ma rację :)) Testy raczej nie fałszują się w tę stronę.

To byłby cud w takim razie jakby okazało się że to prawda [emoji44]

Mój mąż też nie chce się zgodzić na pieska :( ale to dlatego, że często wyjeżdżamy i byłby problem ze zorganizowaniem opieki nad nim.

To byłby cud w takim razie jakby okazało się że to prawda [emoji44]

Mój mąż też nie chce się zgodzić na pieska :( ale to dlatego, że często wyjeżdżamy i byłby problem ze zorganizowaniem opieki nad nim.
Trzymam kciuki z całych sił :* ✊ Mój dlatego, że mieszkamy w niedużym mieszkaniu bez ogródka i pracujemy oboje po 8 godzin :(

Trzymam kciuki z całych sił :* [emoji110] Mój dlatego, że mieszkamy w niedużym mieszkaniu bez ogródka i pracujemy oboje po 8 godzin :(
Dziękuję kochana [emoji3531]
A miałam iść dziś na piwo z koleżanką, dobrze że mnie podkusiło żeby zrobić test.

No piesek to szczęście ale i obowiązek. Ja bym wzięła jakiegoś ze schroniska. Okropnie szkoda mi tych biednych psiaków w klatkach :(

Ostatnia edycja:
Dziewczynt czy jak bralyscie aromek to zawsze bolaly Was jajniki?Bo mnie bolaly bardzo w poprzednim cyklu i mialam ladnt pecherzyk.Teraz mbie wogole nue bola i boje sie ze nic niw bedzie.Mialam juz 2 cykle bez owulacyjne mimo aromka.We wtorek ide na monitoring ale boje die ze powie mi moj gin ze lipa🙁

reklama
Dziewczynt czy jak bralyscie aromek to zawsze bolaly Was jajniki?Bo mnie bolaly bardzo w poprzednim cyklu i mialam ladnt pecherzyk.Teraz mbie wogole nue bola i boje sie ze nic niw bedzie.Mialam juz 2 cykle bez owulacyjne mimo aromka.We wtorek ide na monitoring ale boje die ze powie mi moj gin ze lipa🙁
Mnie w ogóle nie bolą jak biorę Aromek, a ostatnio miałam po nim 3 pęcherzyki :)

Do góry