reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Myślicie czasem o imionach dla dzieci czy uważacie, że to przesada?
Moja droga ja juz wiedzialam do ktorwgo zlobka beda chodzily.Juz wczesniej to pisalam ze ja mam-a raczej mialam wszystko zaplanowane.Uzgodnilam nawet wczesniej z mezem ze rok bede na wychowawczym bo nie wyobrazam sobie rocznego dzievka oddac do zlobka.No coz wszystko zostalo zweryfikowane przez zycie...

Dziewczyny jestem w 27 dc. Cykle mam zawsze co 26-28 dni z zegarkiem w ręku. Zrobiłam dziś test ot tak od niechcenia bo miałam jakieś dwa zachomikowane od pół roku w szafce i oczom nie wierzę! 2 kreski!! Jak to możliwe? Czy jest coś co może fałszować wynik testu? I co teraz jeśli znów będzie to ciaza biochemiczna? Czy brać dalej Dostinex od prolaktyny? Czy zrobic progesteron? Czy pędzić szybko do lekarza żeby ją jakoś utrzymać jeśli to faktycznie ciaza? Przepraszam Was bardzo ale panikuje bo to miał byc nasz przedostatni cykl naturalny przed inseminacja a tu mam 2 kreski i nie wiem co robić!

Myślicie czasem o imionach dla dzieci czy uważacie, że to przesada?
Ja mam wybrane dla chłopca ❤️ chodz nieraz to sie zmienia... Moja siostra miala wybrane imie dla dziecka a gdy po porodzie spojrzała na malenstwo zmienila imie bo tamte by nie pasowalo... Ja jak będę mieć chlopca to będzie Gabryś 😍😍 jutro robie sikanca... Boje sie ale nie mogę żyć chyba dłużej w tej niepewności... Obojętnie jaki będzie wynik jesli @nie przyjdzie do srody to robie jeszcze betę... Boje sie rozczarowania 😔

Dziewczyny jestem w 27 dc. Cykle mam zawsze co 26-28 dni z zegarkiem w ręku. Zrobiłam dziś test ot tak od niechcenia bo miałam jakieś dwa zachomikowane od pół roku w szafce i oczom nie wierzę! 2 kreski!! Jak to możliwe? Czy jest coś co może fałszować wynik testu? I co teraz jeśli znów będzie to ciaza biochemiczna? Czy brać dalej Dostinex od prolaktyny? Czy zrobic progesteron? Czy pędzić szybko do lekarza żeby ją jakoś utrzymać jeśli to faktycznie ciaza? Przepraszam Was bardzo ale panikuje bo to miał byc nasz przedostatni cykl naturalny przed inseminacja a tu mam 2 kreski i nie wiem co robić!
Paraply! Super wiadomość!!! Ale się podeksyctowałam 😍 Mój lekarz w razie pozytywnego testu kazał mi zrobić betę + progesteron od razu i wysłać mu wynik sms-em. Myślę, że to najlepsze co możesz zrobić. Przecież my na forum Ci nie ustawimy leków ;) Szukaj szybko laboratorium czynnego w weekend, a jak nie znajdziesz to pisz/dzwoń do lekarza i niech Ci powie co z lekami. Nie ma zmiłuj, że sobota! To ważniejsze niż cokolwiek innego! Trzymam kciuki!

Zrób progesteron i bete :-) do lekarza jak wyjdzie pozytywnie badanie. Super niespodzianka !

reklama
Dziewczyny jestem jakaś zła na siebie. Wczoraj moja dobra koleżanka pochwaliła się ze dostala opiekuncze na mame...1800 zł i w dodatku będzie jeszcze pilnować dwulatke za dobra stawkę. Męża ma wojskowego z dobra pensja. 500 plus za dziecko. Wszystko jej się układa jak po maśle. Pierwszy raz jestem zazdrosna,że u mnie nic nie idzie jakbym chciała. Bez dziecka, bez stałej pracy z domem w remoncie i z małą pensja męża... jakoś czuje się zła na siebie że tak myślę i że zazdroszczę...macie czasem tak że wydaje się Wam że inni mają luks A Wy tylko pod górę? Czy jestem nienormalna i zła jako człowiek

Do góry