reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
02.03: @Kinia9292 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.03: @Kinia9292 - wizyta po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji110]
04.03: @ola32 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @Brakujemiwiary - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @agawid - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06.03: @Beta120996 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06:03: @kolor nadzieji - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @AsiaaaK - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
12.03: @kolor nadzieji - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Niestety, na pierwszą wizytę w klinice często się czeka... Ja chyba ponad 2 miesiące czekałam, ale później jak już jesteś pacjentką danego lekarza to zawsze znajdą dla Ciebie termin kiedy będzie trzeba:*

Jak ja Wam zazdroszczę! 😍 Mój mąż nie chce się zgodzić na pieska... Wałkujemy ten temat od ponad roku... Nawet moja psycholog powiedziała, że może by mnie ten piesek "otworzył psychicznie" na zajście w ciążę, a on nic ;)
Ja przez półtora roku wierciłam dziurę w brzuchu mojego ukochanego o pieska i na szczęście sobie wywierciłam😁 teraz mój pieszczocha ma już 4 lata 😘

Boziu ja już nie wiem czy sama sobie wmawiam to wszystko czy tak mam... Weszlam dzis do sklepu, i poczulam zapach świeżego pieczywa... Myślałam ze zwymiotuje 😱 piersi nadal pobolweaja... Do terminu @ jeszcze 6 dni 😱

Słuchajcie, zrobiłam dziś drugie podejście do zapisu na pierwszą wizytę i udało mi się złapać termin. Wypada w urodziny mojej mamy...pewnie się nakręcam, ale myślę że to dobry znak.
Strasznie się stresuję ta wizytą, wy też tak miałyście?...boje się że ten lekarz będzie nas oceniał i nie będziemy umieć odpowiadać mu na pytania...

Słuchajcie, zrobiłam dziś drugie podejście do zapisu na pierwszą wizytę i udało mi się złapać termin. Wypada w urodziny mojej mamy...pewnie się nakręcam, ale myślę że to dobry znak.
Strasznie się stresuję ta wizytą, wy też tak miałyście?...boje się że ten lekarz będzie nas oceniał i nie będziemy umieć odpowiadać mu na pytania...
Spokojnie glowa do góry, będzie dobrze 😍 trzymam ✊✊ z calego ❤️

Ja do @ też mam z tydzień i mam podobnie do ciebie piersi mnie bolą są ciężkie pobolewa mnie czasem podbrzusze ale spokojnie[emoji6]. Ja się nie nakręcam i nie stresuje bo tyle już cykli przeżyłam negatywnych że czas żebym wyluzowała[emoji4] A tobie życzę żeby twoje dolegliwości wróżyły tylko to co najlepsze[emoji3590]
Boziu ja już nie wiem czy sama sobie wmawiam to wszystko czy tak mam... Weszlam dzis do sklepu, i poczulam zapach świeżego pieczywa... Myślałam ze zwymiotuje [emoji33] piersi nadal pobolweaja... Do terminu @ jeszcze 6 dni [emoji33]

reklama
A kiedy ten termin? Wpisze cię w nasz kalendarz[emoji4]

Do góry