reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczynki pomocy!!! Ostatnio mam bezsenne noce i problem żeby wogole zmusić się do snu. Wy też tak macie? Jak sobie z tym poradzić? Można w czasie starań brać jakieś leki nasenne bądź na uspokojenie? Boziu dziś w nocy była tragedia od kilku dni już tak mam.

Mozna brac i nawet wskazana jest melatonina w tabletkach dziala tez dobrze przy staraniach
Problemy ze snem odchodza w niepamiec

reklama
Jestem na etapie monitoringu i robienia nowych badań. Całe panele bo tamte mam sprzed dwóch lub trzech lat. Miałam ostrą depreche przez miesiąc ale powoli wychodzę z tego.
Mam nadzieję że u Ciebie również już wychodzi słoneczko

E u nas bez zmian
Licze na cud[emoji1303][emoji1][emoji16]
Ale przynajmniej mam co robic bo nabylismy psiaczka

Spokojnie. Objawy ciąży i miesiączki takie same. Po co sie stresowac ?
Jeszcze nigdy w życiu nic mi nie wyszło tak jak bym tego chciała, całe życie pod górkę 😔 dlatego też się stresuję ze i tym razem mi nie wyjdzie. Chodź to jest moje największe marzenie, oddala bym wszystko aby zajść w ciążę, żeby móc zobaczyć pozytywny test, zobaczyć bijace serduszko, poczuć pierwsze ruchy, mieć możliwość urodzić (bez różnicy jak czy sn czy cc) usłyszeć pierwsze slowo, zobaczyć pierwsze kroki... 😭😭

Fajna alternatywa. Na pewno zdrowa :-). Jeżdżę często do spa na odmozdzanie. Dzięki temu jeszcze jestem normalna :-D masaże relaks ...potrzebne szczególnie przy staraniach bez końca
Warto spróbować wszystkiego :-) nie wiem, czy to pomoże ale chociaż wyszłam z gabinetu rozluźnionia 😁

Mialam 3 podejścia i za każdym razem normalnie funkcjonowałam. O zwolnieniu nawet nie pomyślałam. Lekarz kazał zachowywać się jak codzień tyle że wspolzyc żeby poprawić;-)
Ja z kolei mam przeciwciala więc chyba nie jest zalecane współżycie żeby organizm nie wytępił jeszcze tamtych plemników :/ nie wiem zresztą już rozmkminiam i kombinuje na wszystkie sposoby.
Trzeba coś zrobić żeby nie myśleć tak o tym bo zwariować można :(

Oooo super. Wiesz że my też postanowiliśmy przygarnąć pieska ? Czekam.az się urodzi. Szitzu :-D nie wiem jak się pisze ale są śliczne te pieski. Imię wybrane :-)

No to super:) psiaki sa slodkie
dr P z Lodzi mowi: „no to piesek przyniesie wam duzo szczescia” [emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Jeszcze nigdy w życiu nic mi nie wyszło tak jak bym tego chciała, całe życie pod górkę [emoji17] dlatego też się stresuję ze i tym razem mi nie wyjdzie. Chodź to jest moje największe marzenie, oddala bym wszystko aby zajść w ciążę, żeby móc zobaczyć pozytywny test, zobaczyć bijace serduszko, poczuć pierwsze ruchy, mieć możliwość urodzić (bez różnicy jak czy sn czy cc) usłyszeć pierwsze slowo, zobaczyć pierwsze kroki... [emoji24][emoji24]

Kochana nie jestes sama... znamy to doskonale... [emoji8][emoji8][emoji8][emoji175][emoji175][emoji175]
Trudniejsza droga niz u innych nas spotkala, ale dopoki masz macice i jajniki - nic nie jest skreslone!! Pamietaj i dzialaj! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry