reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki[emoji846] włączę sobie dziś może też mnie odpręży[emoji4]
Ja na bezsenność biorę 2 tabletki Valused - całkowicie ziołowe.
Ale ostatnio mi nie doskwiera (oprócz tego, że sikam 4 razy w nocy i mam tego dosyć [emoji33]), bo słucham sobie przed snem uspokajających medytacji z youtuba Gosia Mostowska [emoji7] Są super! Jak mam ciężki dzień to robię na odpuszczenie, a przed i po iui medytację uzdrawiającą ;) Po tym zasypiam bez natłoku myśli.

Ja też nie. Wśród ludzi w naszym wieku śmiertelność to tylko 0,3% To po prostu infekcja górnych dróg oddechowych, nawet jeśli na nią zachoruję to jest wyleczalna, więc nie chcę się tym martwić. Najbardziej grozi starszym i schorowanym.

reklama
Hej, czy któraś z was brała puregon 300 j? Zastanawiam się czy 6x 50 j to nie za mało przy staraniach naturalnych

No dobrze a zwykle badanie prolaktyny robiłaś przed tą po obciążeniu? Jeśli tak to jaki wynik miałaś? Mieścił się w normie czy też wysoki był?

Co do tych facetów, to zdecydowaną większość wyników nasienia można poprawić suplementami, gorzej jeśli u nas coś jest nie tak...
Ja raczej też np nie biore pod uwagę invitro z komórka dawczyni więc nie dziwie się, że mężczyźni tak reagują na dawcow ijnnasienia.
Prolaktyne robiłam 2 krotnie
1 lekarz zlecił tylko prolaktyne i wynik był w normie
2 lekarz zlecił badanie w jednym dniu, czyli najpierw prolaktyne i po 1h z tabletką
Zwykła była znów normie a druga za wysoka

Prolaktyne robiłam 2 krotnie
1 lekarz zlecił tylko prolaktyne i wynik był w normie
2 lekarz zlecił badanie w jednym dniu, czyli najpierw prolaktyne i po 1h z tabletką
Zwykła była znów normie a druga za wysoka
Już wszystko jasne. Dziękuję za wyjaśnienie :)

Muszę powiedzieć że po wzięciu tabletek było ok wyciszylam się a jak się położyłam to serce mi zaczęło walić ale ja ogólnie sercowa jestem to się bardzo nie przejęłam[emoji6] ale pomogły bo szybciej zasnęłam i spałam do rana więc podziałały[emoji4]

Muszę powiedzieć że po wzięciu tabletek było ok wyciszylam się a jak się położyłam to serce mi zaczęło walić ale ja ogólnie sercowa jestem to się bardzo nie przejęłam[emoji6] ale pomogły bo szybciej zasnęłam i spałam do rana więc podziałały[emoji4]
To super! <3 Sen jest bardzo ważny... Widzę po sobie, jak dwie noce jakoś niedośpię to potem od razu dużo gorszy humor i czarne myśli.

reklama
Do góry