reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki[emoji846] włączę sobie dziś może też mnie odpręży[emoji4]
Ja na bezsenność biorę 2 tabletki Valused - całkowicie ziołowe.
Ale ostatnio mi nie doskwiera (oprócz tego, że sikam 4 razy w nocy i mam tego dosyć [emoji33]), bo słucham sobie przed snem uspokajających medytacji z youtuba Gosia Mostowska [emoji7] Są super! Jak mam ciężki dzień to robię na odpuszczenie, a przed i po iui medytację uzdrawiającą ;) Po tym zasypiam bez natłoku myśli.

Ja też nie. Wśród ludzi w naszym wieku śmiertelność to tylko 0,3% To po prostu infekcja górnych dróg oddechowych, nawet jeśli na nią zachoruję to jest wyleczalna, więc nie chcę się tym martwić. Najbardziej grozi starszym i schorowanym.

reklama
Hej, czy któraś z was brała puregon 300 j? Zastanawiam się czy 6x 50 j to nie za mało przy staraniach naturalnych

No dobrze a zwykle badanie prolaktyny robiłaś przed tą po obciążeniu? Jeśli tak to jaki wynik miałaś? Mieścił się w normie czy też wysoki był?

Co do tych facetów, to zdecydowaną większość wyników nasienia można poprawić suplementami, gorzej jeśli u nas coś jest nie tak...
Ja raczej też np nie biore pod uwagę invitro z komórka dawczyni więc nie dziwie się, że mężczyźni tak reagują na dawcow ijnnasienia.
Prolaktyne robiłam 2 krotnie
1 lekarz zlecił tylko prolaktyne i wynik był w normie
2 lekarz zlecił badanie w jednym dniu, czyli najpierw prolaktyne i po 1h z tabletką
Zwykła była znów normie a druga za wysoka

Prolaktyne robiłam 2 krotnie
1 lekarz zlecił tylko prolaktyne i wynik był w normie
2 lekarz zlecił badanie w jednym dniu, czyli najpierw prolaktyne i po 1h z tabletką
Zwykła była znów normie a druga za wysoka
Już wszystko jasne. Dziękuję za wyjaśnienie :)

Muszę powiedzieć że po wzięciu tabletek było ok wyciszylam się a jak się położyłam to serce mi zaczęło walić ale ja ogólnie sercowa jestem to się bardzo nie przejęłam[emoji6] ale pomogły bo szybciej zasnęłam i spałam do rana więc podziałały[emoji4]

Muszę powiedzieć że po wzięciu tabletek było ok wyciszylam się a jak się położyłam to serce mi zaczęło walić ale ja ogólnie sercowa jestem to się bardzo nie przejęłam[emoji6] ale pomogły bo szybciej zasnęłam i spałam do rana więc podziałały[emoji4]
To super! <3 Sen jest bardzo ważny... Widzę po sobie, jak dwie noce jakoś niedośpię to potem od razu dużo gorszy humor i czarne myśli.

reklama
Do góry