reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
To nie moje wyniki. Koleżanka poprosiła żeby wstawić:-) faktycznie sto lat się nie slyszalysmy. Co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Zmieniłam lekarza. Zobaczymy co on wymyśli;-)

Aaa rozumiem
Ucmas bez zmian
Za jakis czas dopiero bedziemy podchodzic do drugie procedury
W miedzyczasie zrobie badania immunologiczne moze to cos pomoze

A na jakim etapie jestes u nowego doktorka?

reklama
A co mówi na to Twój lekarz?
Z drogiej strony jak już robimy tyle badań i tyle kasy nas to kosztuje to jedno więcej za parenaście zł badanie to pikuś.
No właśnie w tych nerwach na ostatniej wizycie nie zapytałam. Ale skoro prolaktyna wyszła wysoka to po obciążeniu też będzie wysoka?
No właśnie też jestem ciekawa tej różnicy między jedna a druga.

26.02: @kachaaa89 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.03: @Kinia9292 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.03: @Kinia9292 - wizyta po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji110]
04.03: @ola32 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @Brakujemiwiary - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.03: @agawid - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06.03: @Beta120996 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
06:03: @kolor nadzieji - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @Endzi1981 - wizyta u lekarza[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.03: @AsiaaaK - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

08.09: @Megan4 - wstępny TERMIN PORODU[emoji3590][emoji3590][emoji3590] (podwójne szczęście [emoji188])

Kogoś dopisać?[emoji846]

" KTO NIE WALCZY[emoji123] TEN NIE NIAŃCZY!!![emoji3590]"
[emoji188][emoji64][emoji1768][emoji2963][emoji64][emoji188]

Dziewczynki pomocy!!! Ostatnio mam bezsenne noce i problem żeby wogole zmusić się do snu. Wy też tak macie? Jak sobie z tym poradzić? Można w czasie starań brać jakieś leki nasenne bądź na uspokojenie? Boziu dziś w nocy była tragedia od kilku dni już tak mam.

Dziewczynki pomocy!!! Ostatnio mam bezsenne noce i problem żeby wogole zmusić się do snu. Wy też tak macie? Jak sobie z tym poradzić? Można w czasie starań brać jakieś leki nasenne bądź na uspokojenie? Boziu dziś w nocy była tragedia od kilku dni już tak mam.

Do starań spokojnie możesz brać melatonine. Sama brałam przed transferem żeby lepiej spać. Poza tym melisa wycisza. Melatonina tez dobrze wpływa na jakość komórek jajowych także śmiało [emoji4]

Ja się budzę koło 3, 4 w nocy i nie mogę potem już zasnąć.

Weź Kochana ziołowe np. Neospazmina. U mnie bywają takie bezsenne okresy...mordega

Aaa rozumiem
Ucmas bez zmian
Za jakis czas dopiero bedziemy podchodzic do drugie procedury
W miedzyczasie zrobie badania immunologiczne moze to cos pomoze

A na jakim etapie jestes u nowego doktorka?
Jestem na etapie monitoringu i robienia nowych badań. Całe panele bo tamte mam sprzed dwóch lub trzech lat. Miałam ostrą depreche przez miesiąc ale powoli wychodzę z tego.
Mam nadzieję że u Ciebie również już wychodzi słoneczko

reklama
Do góry