reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale się rozpisałyście.

Fajnie,że dołączyły nowe osoby im więcej tym lepiej :-)

Błonka ja mam licencjata z zarzaądzania i magistra z handlu zaranicznego i prawda jest taka,że studia mi w pracy nie pomogły. Miałam tylko satysfakcję,że je ukończyłam.

Madusia brzusio piękny i dzidzia też :-)

Sylha
bardzo się cieszę,że wszystko w porządeczku i jesteś cała happy po USG.

Sony jak masz zamrożone nasienie to możesz zrobić ivf z mrożonego-pogadaj z chłopkiem, bo szkoda czasu i tyle kasy na IUI.

Kupiłam super skarpetki w H&M z napisem BORN 2012. Polecam

reklama
Sylha super, że dzieciaczki zdrowe. Było pytanie czy ktoś jest jeszcze z maja? No ja się dołączam do mafii majówek dokładnie to 26. Brzuchol zaczyna mnie bolec okresowo:(niech juz przyjdzie:/

Witam witam:-D

Ależ miałam kiepską noc- nie wiem czy z wrażenia, czy po opiciu się colą- oj bardzo mi wczoraj podchodziła!!!ale o 2 jeszcze nie spałam a wstałam po 7 wypoczęta:eek:

Ludzie ile Was jest majówek:-D:-D,
Ysia- fajna data-oby szczęśliwa!!!!!

Lindi teraz do ivf nie podejdę, mój chłopek dopiero pod koniec maja przyjedzie to dopiero na spokojnie pogadamy, ale myślę czy by jeszcze IUI teraz nie spróbować z Clo, bo jednak za 1 razem się komórka zapłodniła, tylko nie miała gdzie się zagnieździć. Wiem że wtedy się Estrogen bierze.
Sylha ale ci zazdroszczę, dwa dzieciątka na usg oglądać to musi być widok.
Ala powodzenia i zaraz pisz jak wrócisz.

Sony może faktycznie jeszcze raz spróbuj i okaże się teraz IUI szczęśliwe. Co do tej daty urodzin boje się ze w tym roku urodziny będą smutne:(marze, żeby podwójnie świętować. Ala wszystkie kciuki zaciśnięte:happy2:

Sony- też się doczekasz takiego widoku:tak::tak::tak::tak:może też i podwójnego:-D:-D ja też na Twoim miejscu spróbowałabym IUI, bo skoro się tamta udała....INV- to lepiej też jak emek będzie, bo potem punkcja- niestety jesteś po niej trochę obolała i jest pod narkozą także wiadomo o co kaman- ja cały dzień do siebie dochodziłam, choć nie byłam śpiąca to przychlastana

reklama
Witam się :)
sylha.. dzieki za ogarniecie majowek :-p i masz racje... lepiej się strzyc jak męża nie ma, bo może być smiesnzy widok.. Ty - żyletka - śmiech... wrr aż mnie ciarki przeszły....:-D jak drakula jakis...
i jeszcze sie cola probuje upic :confused::shocked2::-D

Lindi
wyoniłaś się nareszcie :-p ja widzialam te skarpetki i tez sobie takie kupie.. sa czaderskie :tak:

sonysony jezlei nie bedziecie sie juz badac... to moze lepiej od razu zrobic ivf? chyba ze po tym nieudanym IUI bylby jakies badania jeszcze, ktore moga cos jeszcze wyjasnic... ciezka decyzja. Ale ja pewnie bym juz podjela decyzje o ifv jesli tyko by mnie bylo na to stac...

ysia007 oj ile ja mialam smutnych urodzin... a w jedne to mialam nawet zrobic beta hcg... humor byl.. nieziemsko podly.

Do góry