reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ala teraz IUI sie powiedzie, no nie ma innej opcji... tyle ich bylo ze szansa jest juz baardzo wysoka.. bo z kazda proba wykozystujemy limit niepowodzen :-p

tak tak wiem dziewczyny.. postawilam wille zosi.. no ale coz :laugh2: natomiast ja od poczatlu przytylam tylko 4 i pol kg uwierzycie? :laugh2: czy mam karte ciazy skanowac :rofl2:

No to jestem dziewczyny i ja i tatuś jesteśmy MEGA szczęśliwi:-D:-D:-D:-D:-D

Nasze dzidzie póki co są zdrowiutkie jak rybki:-D, wszystkie pomiary wyszły prawidłowo. Jeden dzidziuś ssał kciuka i się strasznie wiercił:rofl2: a drugi główką kiwał:eek: i jak to M stwierdził to noszę czekoladę w środku, bo oba mają po 54gram jeden ma 47mm drugi45mm- czyli cały czas równo rosną- oby tak dalej:-D:-D
Następne badania powiedział, że mam przyjść za 6-8 tygodni:szok:- no chyba jajco zniosę, bo powiedział, że będą morfoligiczne badania: nerki, dokładnie serduszka- czy ja to dobrze rozumiem, że to będą te połówkowe- ba ja oczywiście byłam znów pod takim wrażeniem, że zapomniałam dopytać:sorry:, ale jak ja tyle czasu mam wytrzymać:baffled:, oczywiście jakby się coś działo to mam przyjść, ale póki co to sama aż jestem zdziwiona, że po INV, bliźniaki i wszystko książkowo. Swoją drogą ciężko się robi USG jak jeden drugiemu się wcina:-)

sylha chcialabym to zobaczyc :tak::-D
bardzo sie ciesze ze dzieci zdrowe, wymiarowe i rosna ladnie rowno :tak:
ciekawe jaka plec... a za 8 tygodni masz dokladnie tak jak myslisz polowkowe.. czyli genetyczne :) za 6 to za wczesnie na polowkowe ale za 8 juz spokojnie...

Błonka- no właśnie jeszcze terminu nie zrobiłam, bo nie wiem kiedy przyjść jak powiedział, że za 6-8 tygodni- zobaczę ja to jestem i tak traktowana tam po królewsku ( w końcu ich utrzymuję!!!!) więc mogę się nawet w kolejkę wcisnąć:-D, choć tego oczywiście nie mam zamiaru robić, ale z dnia na dzień mogę się umówić...kurde 8 tygodni czekania:szok::szok::szok:, choć z drugiej strony wolałabym nie wizytować wcześniej.....

Aha i moja ciąża w/g większości pomiarów wychodzi na 12t2d....hmmm dwa dni to by pasowało względem zapłodnienia, ale 8?!?!?!Te moje dziecka wielkie jakieś

reklama
Błonka- no właśnie jeszcze terminu nie zrobiłam, bo nie wiem kiedy przyjść jak powiedział, że za 6-8 tygodni- zobaczę ja to jestem i tak traktowana tam po królewsku ( w końcu ich utrzymuję!!!!) więc mogę się nawet w kolejkę wcisnąć:-D, choć tego oczywiście nie mam zamiaru robić, ale z dnia na dzień mogę się umówić...kurde 8 tygodni czekania:szok::szok::szok:, choć z drugiej strony wolałabym nie wizytować wcześniej.....

Aha i moja ciąża w/g większości pomiarów wychodzi na 12t2d....hmmm dwa dni to by pasowało względem zapłodnienia, ale 8?!?!?!Te moje dziecka wielkie jakieś

No za wczesnie tez nie ma co isc bo na tym polowkowym, jak beda za male dziecka, to nie zmierzy wszystkiego chyba tak dokladnie.. dlatego sie tez zreszta to usg nazywa polowkowym, bo w polowie ciazy. Ja bylam w 21 tygodniu na nim ale wg usg niby dziecko mam 5 dni mlodsze co polowkowe juz wykluczylo bo moja zosia nadgonila ale w karcie mam tak dalej wpisane........

Do góry