reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wow i to jest historia z Happy End[emoji3] miałam gęsia skórkę czytając [emoji846] dziękuje ze się z nami tym podzieliłaś, pewnie sama wiesz jak takie wiadomości dają nadzieje i sile do dalszej walki[emoji846]
[emoji10] cieszę się że moja historia daje nadzieję życzę wam bo widziałam w kalendarzu że wiele z Was testuje przed świętami także oczywiście dwóch pięknych kreseczka ale jeśli teraz się nie uda to żebyście te święta spędziły z uśmiechem na twarzy z nadzieją że następny cykl może być już tan szczęśliwy bo tak jak widać w mojej historii 4 lata starań i jest już malutka kosztowało nas to bardzo dużo emocji i zdrowia ale mamy to wynagrodzone [emoji3][emoji173] Trzymam za was kciuki i będę zaglądała na forum [emoji4]

reklama
Hej twoja historia jest super i trzeba brać z ciebie przykład dajesz nadzieję[emoji4]
P.s. ja też jestem z WR ale leków nie potrzebuje ale gratuluję 4 miesięcznego cudenka[emoji3590]
Dziekuje bardzo [emoji4] jeśli mogę wiedzieć u kogo się leczycie? My w Bat-Med ciąże prowadziła doktor Szajnik przecudowna kobieta i aktualnie jestem jej pacjentka [emoji3]

Ja jak poznałam moja teściowa to sprawiała przyjemna miła ale wiedziałam że jej nie polubie od początku zaczęła się we wszystko wtrącać i ja to poprostu tolerował ale źle mi z tym było ale nie chciałam sprawiać przykrości mężowi. I pewnego dnia niewytrzymalam i powiedziałam o wszystkim mężowi że ona ciągle chce żeby było jak ona chce że we wszystkim mi zarzuca swoje zdanie że jak on jest w pracy to przychodzi do nas i wtrąca się w prowadzenie domu jak nas nie było w domu to potrafiła przyjść i w domu mi coś zrobic. Ja wiosną jak urządzałam ogród to bałam się na podwórko wyjść bo ona zaraz przychodziła i na siłę mi pokazywała gdzie i jak mam sobie krzewy i kwiaty posadzić koszmar poprostu.
Ale najgorsze było jak z mężem zdecydowaliśmy się na pieska o którym zawsze marzyłam a ona była temu przeciwna i wydzwaniała do mojej mamy że "po co jej ten pies niech oni się wkoncu za leczenie wezmą bo nigdy dzieci mieć nie będą a pies to jej w niczym nie pomoże szczególnie w zajściu w ciążę" i wtedy miarka się przebrała mąż poszedł jej wygarnąć wszystko i teściowa się uspokoiła bardzo i teraz udaje potulna jak baranek ale ja i tak wiem że ona się nie zmieni bo to już taki typ człowieka...
Przepraszam że się tak rozpisalam.[emoji21]
A to mój odstresowacz ODIŚ
Zobacz załącznik 1057322Zobacz załącznik 1057323
Piękny piesio ❤ ja na walentynki od męża też dostałam pieska którego od dawna chciałam ale warunki nam nie pozwalały gdy już kupiliśmy wymarzone mieszkanie i jesteśmy na swoim to się zdecydowaliśmy i tak niedługo mina dwa lata czyli trochę mniej niż nasze starania i jak się moi bliscy dowiedzieli to też komentarze po co Ci pies a jak dziecko będzie to zrobisz psem jak dzieckiem będzie trzeba się zajac, pies to powinien po podwórku biegać , a najlepsze jak dzwonią to się pytaj jak tam ich wnuczka, a jak rodzeństwo to jak tam moje dziecko😂😂

reklama
Do góry