reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
To mamy podobnie ja już bym chciała wiedzieć a na bank w dzień testowania będę się zastanawiała czy jeszcze nie poczekać i żyć jeszcze chwile nadzieja
emoji848.png
Ja również żyje nadzieją, jeszcze kilka dni

reklama
Ja mam tak samo co miesiąc że przychodzi dzień testu i myślę dobra zrobię jutro jutro myślę a może poczekam do pojutrze i tak czekam stresuje się a @ i tak przychodzi a testu wkoncu nie robię[emoji38] masakra jakaś ale zamierzam zrobić w piątek i tego się trzymam[emoji845]
To mamy podobnie ja już bym chciała wiedzieć a na bank w dzień testowania będę się zastanawiała czy jeszcze nie poczekać i żyć jeszcze chwile nadzieja [emoji848]

Kochane dzisiejsza beta to 102 ;)

czyli:
27/11 miałam jeden pęcherzyk 20mm i 17mm endonometrium
27/11 godzina 24:00 2 x 5000j pregnyl
29/11 godzina 15:40 inseminacja
13/12 beta 36,9 - 14 dzien po inseminacji
14/12 beta 47,60 -15 dzien po inseminacji
16/12 beta 102 - 17 dzien po inseminacji

Jedyne co mnie martwi to że to 17 dni po jest 102, pojde za 2 dni i zobaczę czy rośnie.
Wizyta u doktora w sobotę.
Gratulacje ♥️ rośnie to najważniejsze pewnie miałaś na niepeknietych i owulka się przesunęła a razem z nią cala reszta. Dawaj znać jak tam dalej będzie rosło 🙃

Ja dzis bylam na usg. Pecherzyk pekl. Teraz mam brac dupka i czekać. Choc nie bardzo wierze w to by było ja co. . . eh..😢
Po tylu porażkach ciężko jest wierzyć że się uda.. ja mam tak samo też nie wierzę choć nadzieję mam jak co miesiąc ... jeszcze 4 długie dni przede mną. Jak tylko poczuje ból w podbrzuszu to od razu mam panikę. Trzymam kciuki za Ciebie ✊ i obyśmy wszystkie wreszcie zostały mamusiami ❤

reklama
Do góry