Ja nie liczę na dofinansowanie bo też się nie łapie więc zbieram w skarpetkę na ewentualne in vitro.
Tez tak robiłam - zbierałam w skarpetę, ale tez skoro się kwalifikuje, to w razie musu, skorzystam. Oby jednak żadnej z nas nie było to potrzebne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie liczę na dofinansowanie bo też się nie łapie więc zbieram w skarpetkę na ewentualne in vitro.
Tez tak robiłam - zbierałam w skarpetę, ale tez skoro się kwalifikuje, to w razie musu, skorzystam. Oby jednak żadnej z nas nie było to potrzebne
Czekam jeszceJak wynik ??
Ja dziś rano nie wyczymalam i zrobilam test rano . niestety negatywny. I nie sadze by sie coś do piatku czy soboty mialo zmienic wiec juz sie nastawilam na porazke. Co prada pojde na bete by tylko sie upewnic na 100%. Eh... Musze to przemyśleć co dslej. . [emoji22][emoji22][emoji22]
Czekam jeszce [emoji15]
To synevo, więc jak wrzuca to będzie dzisiaj do wieczora mają czas. A ja zejdę. Gorzej jak mi zaraz na spotkaniu przyjdzie i się rozpłacze przy wszystkich gdy zobaczę negataA o której mogą być wyniki?
To synevo, więc jak wrzuca to będzie dzisiaj do wieczora mają czas. A ja zejdę. Gorzej jak mi zaraz na spotkaniu przyjdzie i się rozpłacze przy wszystkich gdy zobaczę negata
0,37 nie udało się....Spokojnie będzie dobrze może zaraz wrzuca i będzie piękna beta[emoji3590]