Roxii kochana tylko sie nie wystrasz!!!! Ja wiedziałam że wystepuja skutki uboczne ale bardzo rzadko, sam lekarz powiedział że o takich przypadkach jak ja to się w książkach czyta ehhh jak juz pisałam wcześniej mam endometrioze to jeszcze musiały mnie skutki uboczne dopaść:/asienka mialas skutki uboczne IUI??? nawet nie wiedzialam ze takie sa a co sie stalo, cos powaznego???? Mama nadzieje ze bedze wszystko OK
Asiiek ja tez bede miala ta pierwsza IUI na naturalnym cyklu miejmy nadzieje ze Twoje objawy sa zwiazane z fasoleczka:-) trzymam kciuki
Po 20/25 min po IUI jak wracałam do domu dopadły mnie takie straszne boleści w dole brzucha że masakra, wróciłam do kliniki dostałam dożylnie kroplówke i dużo zastrzyków silne przeciwbólowych po ktorych odleciałam i zostawili mnie na noc w szpitalu. Lekarz był w szoku! Miałam skurcze macicy coś okropnego... aha i lekarz powiedział że przy poronieniach takie bóle występują.
Więc nie mam wielkich nadzieji ale wierze też że cuda się zdarzają
Roxii nic się bój;-) sorki jak Cię nastraszyłam ale to naprawde rzadko się zdarza!!!! Kochana życze powodzenia w styczniu no i teraz też bo może IUI nie będzie potrzebna...;-) Buziaki