reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny muszę się wygadać bo wszystko we mnie się burzy.... dostaje już na głowę z tymi plamieniami i niby okresami, od miesiąca na zmiane podpaska, wkładka i nie wiadomo co jeszcze. Dziś w pracy tak ze mnie chluslo ze myślałam ze macica ze mnie wyleciała (dobrze ze miałam choć wkładkę) założyłam podpaske a na kobiec dnia w pracy patrzę a tam nic - czysto.... mam dość. Mąż doprowadza mnie do obłędu, chodzę zła jak szerszeń wszystko rośnie we mnie i wybucha w ułamku sekundy a mała sprzeczka rodzi się w awanturę.... nie mam cierpliwości i krytykuje wszystko co widzę.... nie wiem co mi jest. Nie śpię po nocach a zmęczenie dodatkowo potęguje moja złość. Krzyczę i chce mi się ryczeć z bezsilności bo już nad sobą nie panuje. Chyba nie powinnam w takim stanie zachodzić w ciąże.....

Musiałam się komuś wygadać bo pęknę.... [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Chodzisz na terapię do psychologa ? Nic nie jest lepiej ? [emoji25] ...

reklama
Mam do was takie pytanie może któraś z was tak miała. Otóż podczas stymulacji wychodowalam dwa pecherzyki. Na iui oba były całe. Jeden mniejszy drugi większy. Czy oba pękają i czy oba w tym samym czasie i czy najpierw jeden a kilka dni później drugi i czy przez to mogłaby się mi ovu przesunąć albo czy była podwójna. Miałam zastrzyk z ovitrelle na pęknięcie ale kurde tak się zaczęłam nad tym zastanawiać. Bo chciałabym już @ dostać i się nie denerwować ze się rozjechał cykl.

Chodzisz na terapię do psychologa ? Nic nie jest lepiej ? [emoji25] ...

Na razie byłam na pierwszej terapi metoda EMDR (polega na przywoływaniu negatywnych myśli i poruszaniu gałek ocznych jak podczas snu. Pomaga uporać sie z problemem. Na razie ciężko to idzie bo za dużo tego jest, nie widać efektu... za rzadko mam wizyty bo ta terapie prowadzi tylko w poniedziałki i niestety nie zawsze idzie to połączyć z praca

Mam do was takie pytanie może któraś z was tak miała. Otóż podczas stymulacji wychodowalam dwa pecherzyki. Na iui oba były całe. Jeden mniejszy drugi większy. Czy oba pękają i czy oba w tym samym czasie i czy najpierw jeden a kilka dni później drugi i czy przez to mogłaby się mi ovu przesunąć albo czy była podwójna. Miałam zastrzyk z ovitrelle na pęknięcie ale kurde tak się zaczęłam nad tym zastanawiać. Bo chciałabym już @ dostać i się nie denerwować ze się rozjechał cykl.
Jeśli brałaś progesteron to.moglo się przesunąć i od samej stymulacji też ale to kwestia myślę 3/4 dni maksymalnie

Jeśli brałaś progesteron to.moglo się przesunąć i od samej stymulacji też ale to kwestia myślę 3/4 dni maksymalnie
No ovu się na pewno przesunęła bo zawsze miałam 11 dc potwierdzona monitoringiem i testami a w 11 dc miałam iui i pecherzyki były całe. Pytanie o ile się przesunęło. Bo jeśli dwa dni to się wkurzę bo wychodziłoby na to ze wywalilam pieniędzy bardzo dużo błoto.

reklama
No ovu się na pewno przesunęła bo zawsze miałam 11 dc potwierdzona monitoringiem i testami a w 11 dc miałam iui i pecherzyki były całe. Pytanie o ile się przesunęło. Bo jeśli dwa dni to się wkurzę bo wychodziłoby na to ze wywalilam pieniędzy bardzo dużo błoto.
Chodziło mi że okres się może przesunąć A owolacja raczej aż o tyle się nie przesunął ja miałam jedno iui w 12 dniu cyklu i było na pograniczu pęknięcia A okres dostałam po więcej nic 14dniach.od owulacji

Do góry