reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Dziewczyny jakbym chciała już tak z wami sobie pogadać
Pogadasz kochana , napwno doczekasz się Ty i wszystkie dziewczyny na forum brzuszka , ja mimo tego 16 tyg jakoś nie czuje że się udało że jest ta ciąża chyba dopiero kopniaczek mi to uświadomi bo zaczynam się zastanawiać czy ja normalna jestem.
Choć chyba wiem czemu tak jest przez parę lat żyłam z myślą że ciąży nigdy nie będzie , że będziemy tylko we dwójkę . I choć zgodziła się na propozycje meza po czasie na Aid bo wiedziałam że ona bardzo tego chce to czuje narazie taki niepokoje boję się też cieszyć tą ciąża tak jak inne kobiety w ciąży.

No właśnie tak mamy że zamiast cieszyć się z małych kroków boimy się następnego dnia.
Ja szybko udało się wam aid?
Pogadasz kochana , napwno doczekasz się Ty i wszystkie dziewczyny na forum brzuszka , ja mimo tego 16 tyg jakoś nie czuje że się udało że jest ta ciąża chyba dopiero kopniaczek mi to uświadomi bo zaczynam się zastanawiać czy ja normalna jestem.
Choć chyba wiem czemu tak jest przez parę lat żyłam z myślą że ciąży nigdy nie będzie , że będziemy tylko we dwójkę . I choć zgodziła się na propozycje meza po czasie na Aid bo wiedziałam że ona bardzo tego chce to czuje narazie taki niepokoje boję się też cieszyć tą ciąża tak jak inne kobiety w ciąży.

No właśnie tak mamy że zamiast cieszyć się z małych kroków boimy się następnego dnia.
Ja szybko udało się wam aid?
Po 3 podejściu u mnie było niby wszystko idealnie .Mąż urodził się z jadrami w brzuchu jedno było usunięte w dzieciństwie A drugie jak już był dorosły. Mam żal do teściów że nie zadbali o to kiedy się dało, nigdy tego mężowi nie powiedziałam bo nie chciała bym go nastawiac przeciwko nim ale wiem że gdyby o to zadbali nie było by tyle łez , rozczarowania kiedy była nadziej że może w tym drugim jadrze będzie coś do invitro.

Nie jeszcze tylko tak ogólnie stwierdził dla mnie to za wcześnie , jakies tam pojedyncze sztuki mam chyba ze 2 body dresie bo mi się bardzo spodobały .
Mnie czeka ma wakacjach malowanie pokoi czekamy na malarza. A po tem m8ge na spokojnie coś kupować pomalutku[emoji4] już się nie mogę doczekać. Masz już opatrzony wozek ???

Mnie czeka ma wakacjach malowanie pokoi czekamy na malarza. A po tem m8ge na spokojnie coś kupować pomalutku[emoji4] już się nie mogę doczekać. Masz już opatrzony wozek ???
Nie mogę się na żaden zdecydować czy brać 3w1 czy sama gondole a potem spacerowka kupić bo te 3w1 takie duże te spacerówki mi się wydaja

reklama
Do góry