reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No właśnie a ja uzmysłowiłam sobie ze były dwa pecherzyki a śluz płodny miałam kilka dni po iui i się zaczynam zastanawiać nad tym. Najlepsze iui to taka gdzie kładzie się pacjentka Na ok 3 dni i ma monitoringi i w najlepszym momencie się iui robi. Podejrzewam ze nie dosc ze się mi rozjechał cykl to jeszcze iui zupełnie nie trafiona w czasie była a ja przez dwa tygodnie się zadręczałam udało się czy jieno i się jie udało bo nie mogło się udać.

reklama
@LolaLolina super ze dziewuchy pieknie rosna. Ciesz sie dopoki sa w srodku, potem nie upilnujesz[emoji2][emoji2][emoji2]

Ja moge tylko dopisac, ze bylam u diabetologa i wg niej wszystko jest ok i nie ma sie do czego przyczepic bo te wyniki sa naturalne.
Takze tarczyca i cukier sprawdzone.
Cytologia 2 grupa, jest wynik.
W czerwcu bede robic scratching endometrium a w lipcu ostatni transfer z dwoma zarodkami. A sierpien zaczne od nowa. Obym nie musiala zaczynac w ogole!
Buziaki dla Was fajterki!
Nie poddawajcie sie i czekajcie na swoje cierpliwie.
Choc latwe to nie jest...
Dobrze, że wyniki w porządku [emoji4] to będziemy walczyć razem!

No właśnie a ja uzmysłowiłam sobie ze były dwa pecherzyki a śluz płodny miałam kilka dni po iui i się zaczynam zastanawiać nad tym. Najlepsze iui to taka gdzie kładzie się pacjentka Na ok 3 dni i ma monitoringi i w najlepszym momencie się iui robi. Podejrzewam ze nie dosc ze się mi rozjechał cykl to jeszcze iui zupełnie nie trafiona w czasie była a ja przez dwa tygodnie się zadręczałam udało się czy jieno i się jie udało bo nie mogło się udać.
Mi w udanym iui wydawało się że owulacja była na drugi dzień po A potem chyba że 3 dni po też myślałam że to dopiero teraz i nic z tego nie bedzie a jednak się udało ( przy 2 iui lekarz powiedział że jest wszystko idealnie że powinno się udać A się nie udało dopiero przy 3 nie idealnej inseminacji gdzie od razu po wyjściu z gabinetu czułam że nic z tego A tu proszę)
Ja najbardziej zawiedzina bylam po pierwsze .
Walcz kochana dalej uda się w końcu zobaczysz :)

Ja sobie tak tylko rozmyślam wiesz.. może ten okres przyjdzie jednak dziś i nic nie będzie z poślizgiem. Ale uważam ze mimo wszystko 24 h po ovitrelle to za szybko iui. Min 36 jest chyba idealnie. No ale poczekamy zobaczymy jak innym dziewczynom wyjdzie:) wtedy będziemy wiedziały jak ich proces przebiegał.

15+6 Dziś a mały jest o 6 dni większy i jeszcze nie wiem ile waży. MISIA a ty wiesz ci będziesz mieć?
Tak chłopca od 10tyg już lekarz przypuszczał że chłopak i na prenatalnych o teraz na wizycie też tak mówił i wg usg dziś mamy pełną 16tyg według wagi i tak powiedzial żeby tą data się sugerowac bo potem żeby nas ktoś dłużej w szpitalu nie trzymał więc też mamy kilka dni do przodu bo powinien być niby 15t1d
Ps.A dwa tyg temu na wizycie ważył 99g

Tak chłopca od 10tyg już lekarz przypuszczał że chłopak i na prenatalnych o teraz na wizycie też tak mówił i wg usg dziś mamy pełną 16tyg według wagi i tak powiedzial żeby tą data się sugerowac bo potem żeby nas ktoś dłużej w szpitalu nie trzymał więc też mamy kilka dni do przodu bo powinien być niby 15t1d
Ps.A dwa tyg temu na wizycie ważył 99g
To super mój też większy z usg wynika że jestem 16+5

reklama
Do góry