No właśnie a ja uzmysłowiłam sobie ze były dwa pecherzyki a śluz płodny miałam kilka dni po iui i się zaczynam zastanawiać nad tym. Najlepsze iui to taka gdzie kładzie się pacjentka Na ok 3 dni i ma monitoringi i w najlepszym momencie się iui robi. Podejrzewam ze nie dosc ze się mi rozjechał cykl to jeszcze iui zupełnie nie trafiona w czasie była a ja przez dwa tygodnie się zadręczałam udało się czy jieno i się jie udało bo nie mogło się udać.
reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Dobrze, że wyniki w porządku [emoji4] to będziemy walczyć razem!@LolaLolina super ze dziewuchy pieknie rosna. Ciesz sie dopoki sa w srodku, potem nie upilnujesz[emoji2][emoji2][emoji2]
Ja moge tylko dopisac, ze bylam u diabetologa i wg niej wszystko jest ok i nie ma sie do czego przyczepic bo te wyniki sa naturalne.
Takze tarczyca i cukier sprawdzone.
Cytologia 2 grupa, jest wynik.
W czerwcu bede robic scratching endometrium a w lipcu ostatni transfer z dwoma zarodkami. A sierpien zaczne od nowa. Obym nie musiala zaczynac w ogole!
Buziaki dla Was fajterki!
Nie poddawajcie sie i czekajcie na swoje cierpliwie.
Choc latwe to nie jest...
Ka.2606
Gratulacje!Cześć dziewczyny na ostatniej wizycie okazało się że będziemy mieli synka
Misia_91
Mi w udanym iui wydawało się że owulacja była na drugi dzień po A potem chyba że 3 dni po też myślałam że to dopiero teraz i nic z tego nie bedzie a jednak się udało ( przy 2 iui lekarz powiedział że jest wszystko idealnie że powinno się udać A się nie udało dopiero przy 3 nie idealnej inseminacji gdzie od razu po wyjściu z gabinetu czułam że nic z tego A tu proszę)No właśnie a ja uzmysłowiłam sobie ze były dwa pecherzyki a śluz płodny miałam kilka dni po iui i się zaczynam zastanawiać nad tym. Najlepsze iui to taka gdzie kładzie się pacjentka Na ok 3 dni i ma monitoringi i w najlepszym momencie się iui robi. Podejrzewam ze nie dosc ze się mi rozjechał cykl to jeszcze iui zupełnie nie trafiona w czasie była a ja przez dwa tygodnie się zadręczałam udało się czy jieno i się jie udało bo nie mogło się udać.
Ja najbardziej zawiedzina bylam po pierwsze .
Walcz kochana dalej uda się w końcu zobaczysz
Ja sobie tak tylko rozmyślam wiesz.. może ten okres przyjdzie jednak dziś i nic nie będzie z poślizgiem. Ale uważam ze mimo wszystko 24 h po ovitrelle to za szybko iui. Min 36 jest chyba idealnie. No ale poczekamy zobaczymy jak innym dziewczynom wyjdzie wtedy będziemy wiedziały jak ich proces przebiegał.
Gu1505
15+6 Dziś a mały jest o 6 dni większy i jeszcze nie wiem ile waży. MISIA a ty wiesz ci będziesz mieć?A ktoś tu tydzień u Ciebie ? Wiesz ile wazy mały?
Misia_91
Tak chłopca od 10tyg już lekarz przypuszczał że chłopak i na prenatalnych o teraz na wizycie też tak mówił i wg usg dziś mamy pełną 16tyg według wagi i tak powiedzial żeby tą data się sugerowac bo potem żeby nas ktoś dłużej w szpitalu nie trzymał więc też mamy kilka dni do przodu bo powinien być niby 15t1d15+6 Dziś a mały jest o 6 dni większy i jeszcze nie wiem ile waży. MISIA a ty wiesz ci będziesz mieć?
Ps.A dwa tyg temu na wizycie ważył 99g
Gu1505
To super mój też większy z usg wynika że jestem 16+5Tak chłopca od 10tyg już lekarz przypuszczał że chłopak i na prenatalnych o teraz na wizycie też tak mówił i wg usg dziś mamy pełną 16tyg według wagi i tak powiedzial żeby tą data się sugerowac bo potem żeby nas ktoś dłużej w szpitalu nie trzymał więc też mamy kilka dni do przodu bo powinien być niby 15t1d
Ps.A dwa tyg temu na wizycie ważył 99g
Misia_91
Mąż stwierdził żeby może lepiej nie kupować tych najmniejszych ciuszkow bo może się nie zmieścić najwyżej coś się dokupic porodzie.To super mój też większy z usg wynika że jestem 16+5
reklama
Dziewczyny jakbym chciała już tak z wami sobie pogadać
To super mój też większy z usg wynika że jestem 16+5
Podziel się: