Dzisiaj zaczynam stymulacje clo [emoji16] mam brać od 3 -7 dnia cyklu .Poprzedni cykl strasznie się przedłużył może nerwy ale w tym cyklu działam [emoji7] Trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny [emoji1]
My za Ciebie tez trzymamy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj zaczynam stymulacje clo [emoji16] mam brać od 3 -7 dnia cyklu .Poprzedni cykl strasznie się przedłużył może nerwy ale w tym cyklu działam [emoji7] Trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny [emoji1]
Ja małej odstawiłam mm bo dokarmiała na kolację bo miałam mało pokarmu wieczorem ale chyba od tego mm mamy uczulenie więc teraz budzi się co 2 h ci prawda zjada w 15 min i zasypia ale taki sen przerywany jest nieefektywny dla mnie bo zanim dobrze zasnę to znów muszę wstawać... A w dzień śpi głównie na spacerze eh.... Czasem drzemka max 1 h... Co to będzie jak się ząbki zaczną?
Ja też już myślę o rodzeństwie ale po CC na razie zakaz na rok niestety
My staramy się o pierwsze dziecko. Mąż miał bardzo słaby wynik nasienia i też lekarz wspomniał że tylko in vitro. Niestety teraz finansowo nas na to nie stać poza tym za pierwszym razem mogłoby się nie udać bo plemników jest bardzo mało, a dopiero drugie podejście do in vitro to bezpośrednie pobranie plemników przez nacięcie jąder. Zdecydowaliśmy się na iui dawcy
W piątek już coś będzie jakieś 10-25 beta! Kciuki zaciśnięte!
Wielkie szczęście Was spotkalo
Niestety u nas było bardzo mało plemników w opisie pojedyncze w polu widzenia, a koncentracja w 1 ml jedynie koło 250 tys. To za duża różnica żeby leki pomogły. A nie znana jest przyczyna bo hormony w normie.
Brak, a suplementacja czym i jak długo trwała?My w 1ml mielismy 400 tysiecy plemników, po suplumentacji i operacji żylaków ilość plemników wzrosła do 11 mln w 1ml.
U Was żylaków brak?
A ICSI nie wchodzilo w gre???
Lekarz proponował in vitro ale teraz nas nie stac na to bo jeszcze dom w budowie a wiadomo na jednej próbie się nie konczy
Brak, a suplementacja czym i jak długo trwała?