Oczekujaca123
Fanka BB :)
Czesc na sprzedaż mam 6op duphastonu jak coś to priv
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj się... Mów do kropka!Dzieki ale
Tak sie juz denerwuje...;(
@Dzoannna .. trzymam kciuki .. nie stresuj się , wszystko będzie dobrze ! Mysi być [emoji4] u mnie chyba nic z tego , skoro mam jakaś bakterie ;( ręce opadają ..
Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety![emoji173][emoji7]Kochane moje!
Jutro dla mnie wielki dzien! Jednak robie bete!
Nie bede miala do popoludnia jak zajrzec pewnie bo wstaje o 5 i ruszam 300 km i potem beta i potem inne zajecia typu fryzjer [emoji23]
Trzymam ogromnie mocno za Was kciuki w sobote!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]a może któraś też ze mną jutro się skusi zabetować??
@Czekoladowa92 @DoMaRy!!!
Robcie bete bo to najpewniejszy wynik i czekamy na wiadomosci od Was!!!!
Niech to bedzie WIELKI PIATEK
Buziole dla Wszystkich staraczek i mamuś
[emoji8][emoji8][emoji8]
Dzieki ze jestescie!
Nie denerwuj się... Mów do kropka!
Trzymam kciuki mocno mocnoKochane moje!
Jutro dla mnie wielki dzien! Jednak robie bete!
Nie bede miala do popoludnia jak zajrzec pewnie bo wstaje o 5 i ruszam 300 km i potem beta i potem inne zajecia typu fryzjer [emoji23]
Trzymam ogromnie mocno za Was kciuki w sobote!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]a może któraś też ze mną jutro się skusi zabetować??
@Czekoladowa92 @DoMaRy!!!
Robcie bete bo to najpewniejszy wynik i czekamy na wiadomosci od Was!!!!
Niech to bedzie WIELKI PIATEK
Buziole dla Wszystkich staraczek i mamuś
[emoji8][emoji8][emoji8]
Dzieki ze jestescie!
Trzymam kciuki mocno mocno
Jesteś taką pozytywną osobą
Ja teraz czekam tylko żeby do środy nie było @