reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@DoMaRy @Dzoannna no to naprawdę to będzie wielka sobota .. ja robie wszystko żeby nie myśleć .. bo już mnie zżera ciekawość.. jedyne co zaobserwowałam ze po tej inseminacji czuje się całkiem inaczej niż po ostatniej .. po ostaniej co chwile czułam jajniki i bolało mnie podbrzusze .. defacto wtedy myślałam ze sie udało .. a teraz tylko co jakiś czas kłucie .. nic poza tym .. także chyba się nie nastawiam :(
Dzisiaj mam kosmetyczkę .. troszkę się odstresuje tym myśleniem może.. i właśnie ju zmnie zaczęło gnębić czy aby napewno mogę robić teraz hybrydowe paznokcie i hennę na brwi :confused:;):) hehe .. te ciagle wątpliwości ..

A ja bede w podrozy bo mam na swieta 400 km do pokonania autem. Z przystankiem po 300 km. Ostatnio testowalam iui przed samym BN i tez dalam rade. A jeszcze ciasta upiec, beze ususzyc, itp bedzie co robic:) teraz
codziennie spacerki po jakas czesc zakupow a i tak jestem zakrecona ze czegos zapominam[emoji23]

reklama
Kurde teraz mi szkoda ze obcielam pazury bo moglabym hybrydke jakas fajna sobie polozyc korzytajac z wolnego czasu. Moze ktoras chce wpasc do mnie za free oczywiscie zrobie?? Zapraszam[emoji1][emoji1][emoji1]

@czekoladowa to ja właśnie czuje cały czas jakieś ciagniecie w podbrzuszu i tak se myślę że nie pamiętam żebym kiedyś tak czuła więc trochę pozytywnie się nastawiam nie mam porównania bo to moja pierwsza iui Ale jeśli Ty miałaś tak w poprzedniej iui i nic to podlamalam się trochę hmm . Stanowczo za dużo myślę
A w lipcu mi 38 stuknie A to próby o drugie dziecko

Wszystkie objawy moga miec zwiazek z progesteronem takze niczym sie nie sugerowac i nie podlamywac:) brak objawow tez nic zlego nie wrozy [emoji1317][emoji1317][emoji1317]

Hej dziewczyny, dziś już wiem dlaczego tak źle się czułam w weekend [emoji4]

U mnie po cichutku przyszła długo oczekiwana franca... dziś 1dc dluuuugo się rozkręcał ale jest. I będzie się dłużył jak cholera bo to ten beztabletkowy czyli będę latać z półtora tyg z poduszka w gatkach ehh mam nadzieje ze następny już mi szybko wywołają.

Także poprzedni cykl trwał 97 dni [emoji33][emoji33]

Hej dziewczyny, dziś już wiem dlaczego tak źle się czułam w weekend [emoji4]

U mnie po cichutku przyszła długo oczekiwana franca... dziś 1dc dluuuugo się rozkręcał ale jest. I będzie się dłużył jak cholera bo to ten beztabletkowy czyli będę latać z półtora tyg z poduszka w gatkach ehh mam nadzieje ze następny już mi szybko wywołają.

Także poprzedni cykl trwał 97 dni [emoji33][emoji33]

Jupiiii!!
Alleluja!!!
No order Ci sie nalezy za cierpliwosc!!!
Jaki teraz plan dalej???
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Jupiiii!!
Alleluja!!!
No order Ci sie nalezy za cierpliwosc!!!
Jaki teraz plan dalej???
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Taki jaki był. Bez zmian, 2 maja mam endo, kilka dni przed robię krew i wtedy dowiem się czy tsh spadło o czy mamy zielone światło. Jeśli będzie pozwolenie to wracam do mojej doktor po coś na wywołanie okresu żeby nie czekac. Od 1dc tabletki antykoncepcyjne a potem stymulacja. Także jeszcze dluuuga droga, dopiero koniec kwietnia, a stymulacja czerwiec lipiec.... duuuuzo cierpliwości znowu potrzebuje ale przynajmniej już zakończyłam jedno oczekiwanie. Kolejny krok odhaczony.

reklama
O widzisz jak wyczułam pismo nosem?? [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mi na 1 wizycie w prywatnej klinice zrobili jak tylko wspomnialam ze chce. Wiec powinno byc bezproblemowo.

Choc sa tu dziewczyny ktore bez droznosci zaszly po iui @anolianna prawda?

Daj znac - a potem dzialajcie do sierpnia!! Duuuuuzo seksu [emoji2][emoji2][emoji2]
Jestem po wizycie.
Gin pochwalil wyniki meza, i mowil ze w sumie to teraz zaczelismy starania na nowo, zeby myslec teraz o tych dobrych wynikach, a nie o tamtych bezowocnych cyklach ze slabym nasieniem. Mowil abysmy dali sobie jeszcze czas, ze mam przyjść dopiero za 3-4 cykle, jezeli nie bedzie ciąży i wtedy dopiero zrobimy drożność.
Aktualnie mam 14dc, robil mi usg i mowil ze owulacja byla na 100% z lewego jajnika, i bardzo chwalil moje endometrium, mówił ze jest pięknie rozbudowane typowo pod ciążę, mialo 13,29mm. Kazal zrobić test w terminie okresu, bo może coś jest na rzeczy. Ale mówił tez aby się nie napalać.
I tyle. Jestem trochę zawiedziona tym ze teraz nie zrobi mi tej drożności. Mam czekać 4 cykle...[emoji19] zaraz sie z tego zrobi pol roku, i nadal nic nie będzie? Cholera go wie co mam teraz zrobić.
Wzięłam na własną rękę luteine bo mialam w domu i zobaczymy. Bede testować za ok 10 dni.

Do góry