Kurcze to u mnie 28 na liczniku będzie 27 maja i 3 lata po ślubie... 28 maja ;-)
Widzisz młoda dupera jestes[emoji1][emoji1][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze to u mnie 28 na liczniku będzie 27 maja i 3 lata po ślubie... 28 maja ;-)
Dziękuje za pamięć :-) :-) do czerwca na razie nic nie robie ;-). Niech zostanie tak jak jest. Od czerwca będziesz miała co poprawiać miłego dnia życzę!
Tak pierwsze
Tyle ze ja drożność bede robić w szpitalu, bo moj gin nie ma w gabinecie takiego sprzętu, a ze jest ordynatorem ginekologi to kieruje na to do siebie na oddzial[emoji6]
Z reszta dzis sie wszystkiego dowiem co i jak. Ale juz przeżywam[emoji23]
Może uda mi się zrobić prezent na 3 rocznicę ...tak mnie jajca bolą w tym cyklu ze ho ho ...albo to mega owulacja albo mega porażka
Haha my w maju też mamy 3 rocznicęMoże uda mi się zrobić prezent na 3 rocznicę ...tak mnie jajca bolą w tym cyklu ze ho ho ...albo to mega owulacja albo mega porażka
@DoMaRy @Dzoannna no to naprawdę to będzie wielka sobota .. ja robie wszystko żeby nie myśleć .. bo już mnie zżera ciekawość.. jedyne co zaobserwowałam ze po tej inseminacji czuje się całkiem inaczej niż po ostatniej .. po ostaniej co chwile czułam jajniki i bolało mnie podbrzusze .. defacto wtedy myślałam ze sie udało .. a teraz tylko co jakiś czas kłucie .. nic poza tym .. także chyba się nie nastawiam
Dzisiaj mam kosmetyczkę .. troszkę się odstresuje tym myśleniem może.. i właśnie ju zmnie zaczęło gnębić czy aby napewno mogę robić teraz hybrydowe paznokcie i hennę na brwi hehe .. te ciagle wątpliwości ..