reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tyle ze ja drożność bede robić w szpitalu, bo moj gin nie ma w gabinecie takiego sprzętu, a ze jest ordynatorem ginekologi to kieruje na to do siebie na oddzial[emoji6]
Z reszta dzis sie wszystkiego dowiem co i jak. Ale juz przeżywam[emoji23]

Aha to i tak zabieg na samolocie tylko[emoji3]

@DoMaRy @Dzoannna no to naprawdę to będzie wielka sobota .. ja robie wszystko żeby nie myśleć .. bo już mnie zżera ciekawość.. jedyne co zaobserwowałam ze po tej inseminacji czuje się całkiem inaczej niż po ostatniej .. po ostaniej co chwile czułam jajniki i bolało mnie podbrzusze .. defacto wtedy myślałam ze sie udało .. a teraz tylko co jakiś czas kłucie .. nic poza tym .. także chyba się nie nastawiam :(
Dzisiaj mam kosmetyczkę .. troszkę się odstresuje tym myśleniem może.. i właśnie ju zmnie zaczęło gnębić czy aby napewno mogę robić teraz hybrydowe paznokcie i hennę na brwi :confused:;):) hehe .. te ciagle wątpliwości ..

@DoMaRy @Dzoannna no to naprawdę to będzie wielka sobota .. ja robie wszystko żeby nie myśleć .. bo już mnie zżera ciekawość.. jedyne co zaobserwowałam ze po tej inseminacji czuje się całkiem inaczej niż po ostatniej .. po ostaniej co chwile czułam jajniki i bolało mnie podbrzusze .. defacto wtedy myślałam ze sie udało .. a teraz tylko co jakiś czas kłucie .. nic poza tym .. także chyba się nie nastawiam :(
Dzisiaj mam kosmetyczkę .. troszkę się odstresuje tym myśleniem może.. i właśnie ju zmnie zaczęło gnębić czy aby napewno mogę robić teraz hybrydowe paznokcie i hennę na brwi :confused:;):) hehe .. te ciagle wątpliwości ..

Dziewczyny z tego co wiem robią. Ja zdjęłam zeby pazurki odpoczely i do wesela (mam11 maja) urosly zdrowe, tylko dlatego. Relaksuj sie ile mozesz:)

reklama
@czekoladowa to ja właśnie czuje cały czas jakieś ciagniecie w podbrzuszu i tak se myślę że nie pamiętam żebym kiedyś tak czuła więc trochę pozytywnie się nastawiam nie mam porównania bo to moja pierwsza iui Ale jeśli Ty miałaś tak w poprzedniej iui i nic to podlamalam się trochę hmm . Stanowczo za dużo myślę
A w lipcu mi 38 stuknie A to próby o drugie dziecko

Do góry