TheKalinka84
Fanka BB :)
Ja mam 35 takze glowa do gory. Co ma byc to bedzieKurde Dziewczyny ja w tym roku już 36 skończę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 35 takze glowa do gory. Co ma byc to bedzieKurde Dziewczyny ja w tym roku już 36 skończę
Tak mi przykro... Tule mocnoPrzykro mi [emoji45][emoji45][emoji45]
I pierwsze dzieciątko planujesz? Przepraszam jeśli już pisałaś. Nie martw się, wokół mnie ostatnio dziewczyny po 38 zachodzą [emoji4]Kurde Dziewczyny ja w tym roku już 36 skończę
I pierwsze dzieciątko planujesz? Przepraszam jeśli już pisałaś. Nie martw się, wokół mnie ostatnio dziewczyny po 38 zachodzą [emoji4]
Tez bym tak chciała. Tak z zaskoczenia. A nie umawiaj sie, czekaj jak na szpilkach w strachu[emoji15]
Potraktuj to jak zwykla wizyte gonekologiczna. Nic wiecej
Tak pierwszeI pierwsze dzieciątko planujesz? Przepraszam jeśli już pisałaś. Nie martw się, wokół mnie ostatnio dziewczyny po 38 zachodzą [emoji4]
Dziękuje za pamięć :-) :-) do czerwca na razie nic nie robie ;-). Niech zostanie tak jak jest. Od czerwca będziesz miała co poprawiać miłego dnia życzę!Kochana zeby Twoich waznych dat nie pominac - jakis termin dac Ci do naszego kalendarium? Bo mysle o Tobie a tu dopiero jakis czerwiec w kalendarzu... buziole