TheKalinka84
Fanka BB :)
Dziekuje Dzoanna mam nadzieje, ze bedzie cudMi przy 5 mm raz przy iui powiedzial ze nie ma szans... ale cuda sie zdarzaja...[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Dzoanna mam nadzieje, ze bedzie cudMi przy 5 mm raz przy iui powiedzial ze nie ma szans... ale cuda sie zdarzaja...[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Moim zdaniem nic to nie da. Ale też nie mówię że nie będziesz w ciąży bo natura swoje.
A na stymulację jajeczka co?Od 7 miesięcy estrifam i duphaston
Teoretycznie do zagnieżdżenia dochodzi w piątym dniu po zapłodnieniu, ja bym zaryzykowała zwiększenie estrofemu - w sumie nic nie ryzykujesz... Co najmniej do piatego nawet siódmego dnia po iui I koniecznie dopochwowo! Polecam też czerwonego wina lampkę na noc i orzechy jeśli nie jesteś uczulona... Trzymam kciuki za cud.... Mój właśnie śpi koło mnie jak aniołekDziekuje Dzoanna mam nadzieje, ze bedzie cud
O której zabierasz maluszka do domku?[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
A jakie u Was wskazania do Iui jakie problemy zdrowotne? Mam nadzieję że nie bierzesz clostilbegytu on fatalnie wpływa na endometrium.... Przepraszam że tak dopytuje ale siedzi mi w głowie ten Twój lekarz naciągacz może coś razem uradzimy..Hej. Udzielalam sie ostatni raz ok 2 miesiace temu. Niestety nie udalo mi sie nadrobic wszystkich wpisow. Nie wiem co u was sie wydarzylo przez ten czas. Mam nadzieje, ze wiekszosc jest juz w ciazy. U mnie 10 kwietnia byla 2 inseminacja. 24 kwietnia bede robila bete. Mam pytanie do was o grubosc endometrium przed inseminacja. Mam problem z blona sluzowa macicy. Podczas 1 inseminacji byla grubosci 3 mm, podczas 2 - 4 mm. Nie wiem czy istnieje jakis cien szansy na zagniezdzenie sie zarodka, czy moja lekarka zbija na mnie tylko kase... czy komus sie udalo przy tak cienkim endometrium? Prosze dajcie znac. Pozdrawiam wszystkie
O której zabierasz maluszka do domku?
Z nowym usg mąż wróci do urologa i będziemy mogli zdecydować co dalej. Na pewno czeka mnie wizyta w klinice profesora Debskiego. Musze tam pojechać do nowego specjalisty ... jeszcze nie dzwonilam. Zobaczymy co zarządzaSuper ! [emoji3590] Jakie plany ? IUI ?
Juz zabrany[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Lezymy w domku po obiadku bo relanium usypia mnie
Super to teraz kciukasy!Juz zabrany[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Lezymy w domku po obiadku bo relanium usypia mnie