TheKalinka84
Fanka BB :)
Raz dziennie 2 mgW jakiej dawce masz estrofem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz dziennie 2 mgW jakiej dawce masz estrofem?
Ja miałam zawsze problem z endo. Do in vitro miałam dawkę 3x1 tabletka dopochwowo bo podobno lepiej tak a i tak było słabo i zwiększono mi dawkę do 3x2 i brałam to dosyć długo bo ok 20 dni.Raz dziennie 2 mg
I zwiekszylo sie? o ile mm? Mialas juz in vitro? Jak poszlo?Ja miałam zawsze problem z endo. Do in vitro miałam dawkę 3x1 tabletka dopochwowo bo podobno lepiej tak a i tak było słabo i zwiększono mi dawkę do 3x2 i brałam to dosyć długo bo ok 20 dni.
A czy jest teraz sens - znaczy 2 dni po inseminacji zwiekszyc dawke estrifamu? Moze cos z tego jeszcze byc?Ja miałam zawsze problem z endo. Do in vitro miałam dawkę 3x1 tabletka dopochwowo bo podobno lepiej tak a i tak było słabo i zwiększono mi dawkę do 3x2 i brałam to dosyć długo bo ok 20 dni.
Udane za pierwszym razem. Córka ma już prawie 11mcy. Miałam 7mm i 5dni później transfer. Endo już nie miałam sprawdzonego, ale pewnie jakieś 10-11mm było.I zwiekszylo sie? o ile mm? Mialas juz in vitro? Jak poszlo?
Moim zdaniem nic to nie da. Ale też nie mówię że nie będziesz w ciąży bo natura swoje.A czy jest teraz sens - znaczy 2 dni po inseminacji zwiekszyc dawke estrifamu? Moze cos z tego jeszcze byc?
Hej. Udzielalam sie ostatni raz ok 2 miesiace temu. Niestety nie udalo mi sie nadrobic wszystkich wpisow. Nie wiem co u was sie wydarzylo przez ten czas. Mam nadzieje, ze wiekszosc jest juz w ciazy. U mnie 10 kwietnia byla 2 inseminacja. 24 kwietnia bede robila bete. Mam pytanie do was o grubosc endometrium przed inseminacja. Mam problem z blona sluzowa macicy. Podczas 1 inseminacji byla grubosci 3 mm, podczas 2 - 4 mm. Nie wiem czy istnieje jakis cien szansy na zagniezdzenie sie zarodka, czy moja lekarka zbija na mnie tylko kase... czy komus sie udalo przy tak cienkim endometrium? Prosze dajcie znac. Pozdrawiam wszystkie
Hej dziewczyny dziś miałam taki stres bo zaczęłam krwawic w 9 tc. Jestem już po wizycie u lekarza wszystko jest ok dostałam prolutex 25 ml i nadal duphaston. Dzidzią ma się dobrze serduszko bije. Nerwy mnie już opuściły. Mam dużo odpoczywać i nie przejechać się. Zobacz załącznik 961911
O swoim dzieciątku nie dq się zapomnieć a robota cóż za chwilę będziesz na zwolnieniu a potem na macierzyńskim