reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny dziś miałam taki stres bo zaczęłam krwawic w 9 tc. Jestem już po wizycie u lekarza wszystko jest ok dostałam prolutex 25 ml i nadal duphaston. Dzidzią ma się dobrze serduszko bije. Nerwy mnie już opuściły. Mam dużo odpoczywać i nie przejechać się.
20190412_194949.jpeg

Hej. Udzielalam sie ostatni raz ok 2 miesiace temu. Niestety nie udalo mi sie nadrobic wszystkich wpisow. Nie wiem co u was sie wydarzylo przez ten czas. Mam nadzieje, ze wiekszosc jest juz w ciazy. U mnie 10 kwietnia byla 2 inseminacja. 24 kwietnia bede robila bete. Mam pytanie do was o grubosc endometrium przed inseminacja. Mam problem z blona sluzowa macicy. Podczas 1 inseminacji byla grubosci 3 mm, podczas 2 - 4 mm. Nie wiem czy istnieje jakis cien szansy na zagniezdzenie sie zarodka, czy moja lekarka zbija na mnie tylko kase... czy komus sie udalo przy tak cienkim endometrium? Prosze dajcie znac. Pozdrawiam wszystkie

Mi przy 5 mm raz przy iui powiedzial ze nie ma szans... ale cuda sie zdarzaja...[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Hej dziewczyny dziś miałam taki stres bo zaczęłam krwawic w 9 tc. Jestem już po wizycie u lekarza wszystko jest ok dostałam prolutex 25 ml i nadal duphaston. Dzidzią ma się dobrze serduszko bije. Nerwy mnie już opuściły. Mam dużo odpoczywać i nie przejechać się. Zobacz załącznik 961911

Cudowne malenstwo[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Niech sie juz mamusia spokojnie rekalsuje!! Wierze ze musialas sie strachu najesc ale juz za Toba!

reklama
Do góry