reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny, u mnie chyba nigdy na spokojnie nie będzie. Dziś w ciągu dnia pojawiło się brązowe plamienie ale bez bolu brzucha (61dc) ale tylko trochę, wkładka czysta i czasem widać przy podcieraniu. Chyba okres chciałby przyjść ale nie może. Podejrzewam niedomoge lutealna...co chwila coś ehh

Hej dziewczyny, u mnie chyba nigdy na spokojnie nie będzie. Dziś w ciągu dnia pojawiło się brązowe plamienie ale bez bolu brzucha (61dc) ale tylko trochę, wkładka czysta i czasem widać przy podcieraniu. Chyba okres chciałby przyjść ale nie może. Podejrzewam niedomoge lutealna...co chwila coś ehh
Kurczę a może to początki okresu ?
Ja zawsze przed miałam 2-3 dni plamienia zanim przyszedł prawdziwy @?

Wczoraj przeżyłam straszny dzień. Wstaliśmy rano. Poszłam robić śniadanie a mąż karmić psy. Zaczęło mnie boleć jak przy menstruacji. Pojechaliśmy na targi dla rodziców, ledwo dałam radę oglądać itd.
Godzina 17 a tu dalej rwie. Byłam już zdenerwowana, czytałam że to może łożysko się odkleja. Jedyne co mnie trzymało jako tako to fakt że dziewczynki się ruszały. 17:30 padła decyzja o szpitalu bo zaczęłam wpadać w panikę.
Na miejscu okazało się że szyjka długa 43mm, 20tc), środek ogólnie wyglądał bardzo ładnie.
Dostałam zastrzyk rozkurczowy w tyłek, receptę na luteinę a prócz tego przepisano mi no-spe i magnez 200% dziennego zapotrzebowania. Bóle które miałam to mogły być bóle wywołujące.
Wróciliśmy do domu. Oprócz tego że ból nie ustawał to brzuch zaczął się dziwnie zachowywać. Twardniał już wcześniej. Ale wczoraj zaczął zupełnie zmieniać kształt, stawiać się do góry. Koszmar. Teściowa nie spała całą noc i czytała o co chodzi. Mąż się budził co 30 min i spr co i jak. Ja jakoś zasnęłam. Rano obudziłam się bez bólu.
Muszę jednak bardzo się oszczędzać.
Jutro wizyta połówkowa.

reklama
Wczoraj przeżyłam straszny dzień. Wstaliśmy rano. Poszłam robić śniadanie a mąż karmić psy. Zaczęło mnie boleć jak przy menstruacji. Pojechaliśmy na targi dla rodziców, ledwo dałam radę oglądać itd.
Godzina 17 a tu dalej rwie. Byłam już zdenerwowana, czytałam że to może łożysko się odkleja. Jedyne co mnie trzymało jako tako to fakt że dziewczynki się ruszały. 17:30 padła decyzja o szpitalu bo zaczęłam wpadać w panikę.
Na miejscu okazało się że szyjka długa 43mm, 20tc), środek ogólnie wyglądał bardzo ładnie.
Dostałam zastrzyk rozkurczowy w tyłek, receptę na luteinę a prócz tego przepisano mi no-spe i magnez 200% dziennego zapotrzebowania. Bóle które miałam to mogły być bóle wywołujące.
Wróciliśmy do domu. Oprócz tego że ból nie ustawał to brzuch zaczął się dziwnie zachowywać. Twardniał już wcześniej. Ale wczoraj zaczął zupełnie zmieniać kształt, stawiać się do góry. Koszmar. Teściowa nie spała całą noc i czytała o co chodzi. Mąż się budził co 30 min i spr co i jak. Ja jakoś zasnęłam. Rano obudziłam się bez bólu.
Muszę jednak bardzo się oszczędzać.
Jutro wizyta połówkowa.

Rety, wspolczuje!
Najwazniejsze ze juz po!
Lezenie w takim razie o relaksik zamiast biegania i bedzie dobrze[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech dziewczyneczki grzecznie siedza u mamusi w brzuszku!! Trzymaj sie dzielnie!!

Do góry