reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@Misia_91 @Gu1505 gratulacje! Pamiętam te emocje i niedowierzanie. Słowa męża, kiedy betę miałam prawie 800, który pytał ginekolozki, jak byliśmy razem w gabinecie, czy to na pewno jest pewne, że ciąża ;) Zazdroszczę tych emocji, naprawdę. Te pierwsze chwile są nie do opisania. Żeby nie było żadnych wątpliwości - później też jest fajnie :)
Życzę, żebyście miały ten początek tak, jak ja, niemal bezobjawowy. Bez wymiotów i innych "przyjemności" :D Dbajcie o siebie i cieszcie się, że się udało.
P.S. Ja dzisiaj zostałam pierwszy raz przepuszczona w kolejce w aptece - "pania w ciąży zapraszam do okienka". Miło bardzo :)

reklama
@Misia_91 @Gu1505 gratulacje! Pamiętam te emocje i niedowierzanie. Słowa męża, kiedy betę miałam prawie 800, który pytał ginekolozki, jak byliśmy razem w gabinecie, czy to na pewno jest pewne, że ciąża ;) Zazdroszczę tych emocji, naprawdę. Te pierwsze chwile są nie do opisania. Żeby nie było żadnych wątpliwości - później też jest fajnie :)
Życzę, żebyście miały ten początek tak, jak ja, niemal bezobjawowy. Bez wymiotów i innych "przyjemności" :D Dbajcie o siebie i cieszcie się, że się udało.
P.S. Ja dzisiaj zostałam pierwszy raz przepuszczona w kolejce w aptece - "pania w ciąży zapraszam do okienka". Miło bardzo :)
Dzięki kochana ale ja chyba z tych co mdłości od poczatki od wtorku cały czas mi niedobrze (dlatego testowałem w środę już bo dało mi to do myslenia ) nie wymiotowlam ale cały czas mnie mdli . Moja dieta to chleb z masłem 4 dzień ale co tam , a najlepsze jest to że po iui nie czułam kompletnie nic nawet śluzu owulacyjnego nie zauważyłam

@Gu1505 @Misia_91 ogromne gratulacje tez pamiętam te emocje i potwierdzam i teraz i potem jest super. Mimo marudnych dni maluszka wystarczy jeden uśmiech wszystko znika
Życzę wam aby ciąża przebiegała łagodnie ja tak miałam jedynie sen mnie strasznie męczył a poza tym żadnych wymiotów.
Lepszego prezentu nie mogliście dziś dostać

@Gu1505 @Misia_91 ogromne gratulacje tez pamiętam te emocje i potwierdzam i teraz i potem jest super. Mimo marudnych dni maluszka wystarczy jeden uśmiech wszystko znika
Życzę wam aby ciąża przebiegała łagodnie ja tak miałam jedynie sen mnie strasznie męczył a poza tym żadnych wymiotów.
Lepszego prezentu nie mogliście dziś dostać
Jestem przeszczęsliwa

Gratuluje jeszcze raz @Gu1505 i @Misia_91 spokojnych ciąż, piękny prezent na dzień kobiet.

Ja dziś pewnie kwiatki dostanę poza tym nic szczególnego. Okresu nadal nic... nadal czuje się źle i piersi mnie bolą (nie jestem w ciąży bo 2 dni temu robiłam test) podejrzewam prolaktyne i nerwy

12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa, @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
16.03: @Oleczka27 - testowanie!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
18.03: @Koraliki - usg [emoji1348]
20.03: @Misia_91 - usg ciążowe!!! @Gu1505 - usg ciążowe!!!
28.03: @Artemida90 - wizyta u endokrynologa
29.03: @Koraliki - badania prenatalne
02.04: @Artemida90 - wizyta ws. IVF [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

dopisana wizyta @Misia_91, kogoś dodać?

Samych przyjemności kobietki!! Zróbcie coś dla siebie dziś!!

Ostatnia edycja:
Gratuluje jeszcze raz @Gu1505 i @Misia_91 spokojnych ciąż, piękny prezent na dzień kobiet.

Ja dziś pewnie kwiatki dostanę poza tym nic szczególnego. Okresu nadal nic... nadal czuje się źle i piersi mnie bolą (nie jestem w ciąży bo 2 dni temu robiłam test) podejrzewam prolaktyne i nerwy
ehh że też nie mogą Ci dać tego leku na wywołanie miesiączki, to bez sensu jest, ile można się męczyć!
życzę Ci żeby to był ostatni Twój taki cykl - a potem dłuuuuga 9 miesięczna przerwa!!

reklama
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa, @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
16.03: @Oleczka27 - testowanie!! [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
18.03: @Koraliki - usg [emoji1348]
20.03: @Misia_91 - usg ciążowe!!! @Gu1505 - usg ciążowe!!!
28.03: @Artemida90 - wizyta u endokrynologa
29.03: @Koraliki - badania prenatalne
02.04: @Artemida90 - wizyta ws. IVF [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

dopisana wizyta @Misia_91, kogoś dodać?

Samych przyjemności kobietki!! Zróbcie coś dla siebie dziś!!
Pewnie ♥️

Do góry