reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
możemy - dziewczyny z forum ivf się spotykają co jakiś czas :) pytanie czy chcemy i jak to zorganizować?
O - nie wiedzialam ze sie spotykaja, pewnie te z jednej lokalizacji? :)
jak będą chęci spotkania, to pojadę gdzie trzeba :) tylko trzeba by ustalic najlepsze miejsce, które mamusiom pasuje :) bo mi to nie robi większej róznicy :) no i ja na ten moment nie ma się czym pochwalić ;/ bo iui nie wyszło a ivf w trakcie, a za pierwszym razem tylko farciarom sie udaje:/

reklama
jak będą chęci spotkania, to pojadę gdzie trzeba :) tylko trzeba by ustalic najlepsze miejsce, które mamusiom pasuje :) bo mi to nie robi większej róznicy :) no i ja na ten moment nie ma się czym pochwalić ;/ bo iui nie wyszło a ivf w trakcie, a za pierwszym razem tylko farciarom sie udaje:/
A może właśnie ta farciara będziesz Ty.

Obyś właśnie taką farciara była! :)

@Misia_91 @Gu1505 gratulacje! Pamiętam te emocje i niedowierzanie. Słowa męża, kiedy betę miałam prawie 800, który pytał ginekolozki, jak byliśmy razem w gabinecie, czy to na pewno jest pewne, że ciąża ;) Zazdroszczę tych emocji, naprawdę. Te pierwsze chwile są nie do opisania. Żeby nie było żadnych wątpliwości - później też jest fajnie :)
Życzę, żebyście miały ten początek tak, jak ja, niemal bezobjawowy. Bez wymiotów i innych "przyjemności" :D Dbajcie o siebie i cieszcie się, że się udało.
P.S. Ja dzisiaj zostałam pierwszy raz przepuszczona w kolejce w aptece - "pania w ciąży zapraszam do okienka". Miło bardzo :)
Super pokaż brzuszek!

Super [emoji3590] kochane dziecko z niej [emoji3590] w nocy pięknie śpi , w dzień dużo mniej ale jest spokojna , byle była blisko rodziców [emoji16] ale też o polezy w bujaczku i pod karuzelką trochę . Zdrowa , rośnie.. wszystko ok [emoji8]
A jak u Was ?
No to mamy podobnie :) w nocy budzi się na karmienie tylko w dzień rozgląda się i lubi przytulać ale raczej mało płacze... Uwielbia spacery i tatusia.. . A ten za nią szaleje i zatrudnił więcej ludzi żeby więcej czasu być w domu więc cieszymy się sobą we trójkę....

Normalnie potrafiłam nie mieć okresu 3 miesiące, mówią że jak się karmi to się nie miesiączkuje raczej - trafiło się ślepej kurze ziarno... Witaj pierwszy dniu cyklu... Niedowiary, 6 tygodni po porodzie!

Normalnie potrafiłam nie mieć okresu 3 miesiące, mówią że jak się karmi to się nie miesiączkuje raczej - trafiło się ślepej kurze ziarno... Witaj pierwszy dniu cyklu... Niedowiary, 6 tygodni po porodzie!

Ojej to wrecz ksiazkowe 6 tyg pologu!
Szalej do woli - moze siostrzyczka zaraz bedzie[emoji2][emoji2][emoji2]

Super pokaż brzuszek!

:o:oops:;)

19tcf.png

reklama
Do góry