reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
możemy - dziewczyny z forum ivf się spotykają co jakiś czas :) pytanie czy chcemy i jak to zorganizować?
O - nie wiedzialam ze sie spotykaja, pewnie te z jednej lokalizacji? :)
jak będą chęci spotkania, to pojadę gdzie trzeba :) tylko trzeba by ustalic najlepsze miejsce, które mamusiom pasuje :) bo mi to nie robi większej róznicy :) no i ja na ten moment nie ma się czym pochwalić ;/ bo iui nie wyszło a ivf w trakcie, a za pierwszym razem tylko farciarom sie udaje:/

reklama
jak będą chęci spotkania, to pojadę gdzie trzeba :) tylko trzeba by ustalic najlepsze miejsce, które mamusiom pasuje :) bo mi to nie robi większej róznicy :) no i ja na ten moment nie ma się czym pochwalić ;/ bo iui nie wyszło a ivf w trakcie, a za pierwszym razem tylko farciarom sie udaje:/
A może właśnie ta farciara będziesz Ty.

Obyś właśnie taką farciara była! :)

@Misia_91 @Gu1505 gratulacje! Pamiętam te emocje i niedowierzanie. Słowa męża, kiedy betę miałam prawie 800, który pytał ginekolozki, jak byliśmy razem w gabinecie, czy to na pewno jest pewne, że ciąża ;) Zazdroszczę tych emocji, naprawdę. Te pierwsze chwile są nie do opisania. Żeby nie było żadnych wątpliwości - później też jest fajnie :)
Życzę, żebyście miały ten początek tak, jak ja, niemal bezobjawowy. Bez wymiotów i innych "przyjemności" :D Dbajcie o siebie i cieszcie się, że się udało.
P.S. Ja dzisiaj zostałam pierwszy raz przepuszczona w kolejce w aptece - "pania w ciąży zapraszam do okienka". Miło bardzo :)
Super pokaż brzuszek!

Super [emoji3590] kochane dziecko z niej [emoji3590] w nocy pięknie śpi , w dzień dużo mniej ale jest spokojna , byle była blisko rodziców [emoji16] ale też o polezy w bujaczku i pod karuzelką trochę . Zdrowa , rośnie.. wszystko ok [emoji8]
A jak u Was ?
No to mamy podobnie :) w nocy budzi się na karmienie tylko w dzień rozgląda się i lubi przytulać ale raczej mało płacze... Uwielbia spacery i tatusia.. . A ten za nią szaleje i zatrudnił więcej ludzi żeby więcej czasu być w domu więc cieszymy się sobą we trójkę....

Normalnie potrafiłam nie mieć okresu 3 miesiące, mówią że jak się karmi to się nie miesiączkuje raczej - trafiło się ślepej kurze ziarno... Witaj pierwszy dniu cyklu... Niedowiary, 6 tygodni po porodzie!

Normalnie potrafiłam nie mieć okresu 3 miesiące, mówią że jak się karmi to się nie miesiączkuje raczej - trafiło się ślepej kurze ziarno... Witaj pierwszy dniu cyklu... Niedowiary, 6 tygodni po porodzie!

Ojej to wrecz ksiazkowe 6 tyg pologu!
Szalej do woli - moze siostrzyczka zaraz bedzie[emoji2][emoji2][emoji2]

Super pokaż brzuszek!

:o:oops:;)

19tcf.png

reklama
Do góry