reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
04.03: @Dzoannna - usg przed transferem
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
08.03: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Miłej soboty[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Hej dziewczynki. W sumie mnie można jeszcze choć pierwszy wpis na aktualności nie traci. 14.03 in vitro czas start. 1 wizyta.
A co do iui ja miałam około 9-10. Straciłam rachube. W tym dwie podwujne których nie licze, więc jak liczymy zabiegi to chyba 11.

reklama
Matko, to ja muszę być niezły bohater w Twoich oczach, bo z tą moją cukrzycą ciążową walczę i nie dość, że kłułam się 6 razy dziennie (teraz 4), to jeszcze bach! pena z insuliną w udko :p
A tak naprawdę też się boję, ale dla młodego mogę się poświęcić :)
@Magierowa gratki!
@Misia_91 trzymam kciuki!
@LolaLolina niedługo połówkowe u Ciebie? Ja mam na 28.03 :)
mi zastrzyki robił mąż ale jak raz zapomniał pojechał do pracy to sama zrobiłam ze łzami w oczach - jak trzeba to trzeba :p

Hej dziewczynki. W sumie mnie można jeszcze choć pierwszy wpis na aktualności nie traci. 14.03 in vitro czas start. 1 wizyta.
A co do iui ja miałam około 9-10. Straciłam rachube. W tym dwie podwujne których nie licze, więc jak liczymy zabiegi to chyba 11.
Super że ruszacie - trzymam kciukasy!

Artemida90 jakie badania robiłaś? Jakie mąż?

Mąż jak na razie oddał nasienie w klinice w której będzie transfer żeby zbadali bo już dawno miał badane. Dodatkowo dostaliśmy skierowania na badania krwi. Pewnie ogólne hormony a ja dodatkowo amh. Dokładnie nie wiem bo oni maja jakieś pakiety tych badań i nie jest wyszczególnione jakie nazwy, pewnie na omówieniu się dowiem. W poniedziałek (25.02) oddanie krwi a w czwartek (28.02)omówienie. Pewnie zrobia mi jeszcze usg bo będę wtedy w 51dc ehh prawie 2 cykle a tak na prawdę jeden

Artemida90 jakie badania robiłaś? Jakie mąż?

To moje badania

IMG_1101.JPG

O to meza plus dodatkowo niesienie które już oddał

IMG_1102.JPG

Mąż jak na razie oddał nasienie w klinice w której będzie transfer żeby zbadali bo już dawno miał badane. Dodatkowo dostaliśmy skierowania na badania krwi. Pewnie ogólne hormony a ja dodatkowo amh. Dokładnie nie wiem bo oni maja jakieś pakiety tych badań i nie jest wyszczególnione jakie nazwy, pewnie na omówieniu się dowiem. W poniedziałek (25.02) oddanie krwi a w czwartek (28.02)omówienie. Pewnie zrobia mi jeszcze usg bo będę wtedy w 51dc ehh prawie 2 cykle a tak na prawdę jeden

Rety z tymi cyklami Ciebie doskonale rozumiem.. nie raz tak mialam po 50 , 60 dni
Masakra
Ja sie czulam jak wieloryb bo woda zatrzymana.
Teraz juz przy iui tez tak raz mialam ale wzielam lamette i nagle jajko zaczelo rosnac.

Ciekawa jestem co oni Tam u Was za zestaw badan do ivf robia... ? Bedziesz dopytywac?

Ciekawe jakie Tobie amh wyjdzie.
U mnie bylo calkiem ok, 6 z kawalkiem ale po tulu jajach co poszly po stymulacji to zapewne spadlo ...

reklama

Jesus ilosc iui ogromna, musisz miec sile kobieto!
A gdzie zapisalas sie do ivf? Jakas znana klinik? Jakie miasto?
Trzymamy kciuki zeby wszystko poszlo „gładko” i sprawnie! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry