reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
22.02: @Misia_91 - IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

@Misia_91 powodzenia[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Oj przykro mi
Jest plan na dalsze dzialanie??
Ile mialas IUI?

To bylo 1 iui. W marcu chyba nie zdaze bo maz wyjezdza na narty w tym czasie kiedy mialabym miec zabieg. Czyli pewnie dopiero w kwietniu bede miala 2 iui... szkoda mi strasznie tego czasu. Maz ma wyrzuty sumienia, ale i tak jedzie... ahhh

Dzięki kochana jutro iui A potem te okropne 2 tygodnie . A potem co sama nie wiem co bardzo mnie złości, M mówi "zobaczy sie" A mnie aż trzepie że złości bo czyje jak bym walił głowa w mur i była w takiej nicość .
(Po tych nowych lekach jest mi cały czas niedobrze i wymioty też się zdarzyły i się tylko pilnuje żeby ktoś nie widział bo zaraz będzie że pewnie w ciąży, a nawet nie jest nikt świadom ile bym dała za takie ciążowe mdłości wymioty ) ;(
Mój mąż też tak mówi, tylko nie zdaje sobie sprawy jak bardzo martwi go to, że się nie udało za pierwszym podejściem. Widzę jak martwi się tym, że znowu faszeruje się lekami, żeby podejść do kolejnego IUI.
Mówiłaś lekarzowi o tych objawach po przyjmowaniu nowych leków?
Daj znać jak tam IUI :)

Mój mąż też tak mówi, tylko nie zdaje sobie sprawy jak bardzo martwi go to, że się nie udało za pierwszym podejściem. Widzę jak martwi się tym, że znowu faszeruje się lekami, żeby podejść do kolejnego IUI.
Mówiłaś lekarzowi o tych objawach po przyjmowaniu nowych leków?
Daj znać jak tam IUI :)
Tak mówiłam powiedział że tak niestety po nich czasem bywa . Ciekawe co tam dziś podroslo i czy czasem nie peklo już ale nic na to nie wskazuje tak mi się wydaje przynajmniej.

To bylo 1 iui. W marcu chyba nie zdaze bo maz wyjezdza na narty w tym czasie kiedy mialabym miec zabieg. Czyli pewnie dopiero w kwietniu bede miala 2 iui... szkoda mi strasznie tego czasu. Maz ma wyrzuty sumienia, ale i tak jedzie... ahhh
A może coś się akurat przesunie /przyspieszy i się uda może pogadaj z lekarzem jak to "zaplanowac" ?

Dzięki kochana jutro iui A potem te okropne 2 tygodnie . A potem co sama nie wiem co bardzo mnie złości, M mówi "zobaczy sie" A mnie aż trzepie że złości bo czyje jak bym walił głowa w mur i była w takiej nicość .
(Po tych nowych lekach jest mi cały czas niedobrze i wymioty też się zdarzyły i się tylko pilnuje żeby ktoś nie widział bo zaraz będzie że pewnie w ciąży, a nawet nie jest nikt świadom ile bym dała za takie ciążowe mdłości wymioty ) ;(
powodzenia

reklama

Kochana, wiem ze jest presja, tez ja mam i znam
Ale tak jak mi moj maz powiedzial: czym jest 1-2 miesiace w perspektywie posiadania dziecka na cale zycie? [emoji3]
Nie ma co tracic radosci z zycia ani na 5 minut[emoji3] trzeba zyc i cieszyc sie.
A dziecko i tak przyjdzie[emoji3] jestes na dobrej drodze ktora niedlugo doprowadzi Cie do celu tak czy inaczej[emoji3] Ty jedz do spa na weekend chociaz na to konto[emoji3]

Do góry