reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Już po jajeczka nic nie podrosly nie wiem dlaczego chyba że coś źle popatrzył bo dziś opóźnienie 2.5godziny było masakra . Ale powiedział że wszystko w porządku dwa równe jajeczka po 20mm na lewym jajniki, dostałam większą dawkę progesteronu + acard i już bez encorton. Coś dziwne to wszystko ale cóż.

reklama
Już po jajeczka nic nie podrosly nie wiem dlaczego chyba że coś źle popatrzył bo dziś opóźnienie 2.5godziny było masakra . Ale powiedział że wszystko w porządku dwa równe jajeczka po 20mm na lewym jajniki, dostałam większą dawkę progesteronu + acard i już bez encorton. Coś dziwne to wszystko ale cóż.

No to kciuki za piekna bete za 2 tyg![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy wpisujemy testowanie??

Ostatnia edycja:
Może były tuż przed pęknięciem, wtedy paradoksalnie robią się odrobinę mniejsze i mają lekko pofalowany kontur - to znaczy że pękną w ciągu kilku godzin...

Może były tuż przed pęknięciem, wtedy paradoksalnie robią się odrobinę mniejsze i mają lekko pofalowany kontur - to znaczy że pękną w ciągu kilku godzin...
Tego to nie wiedziałam że tak się dzieje. Ty kochana to chyba możesz już robić fakultet z ginekologi . Troszkę mnie pocieszylas :)

Tego to nie wiedziałam że tak się dzieje. Ty kochana to chyba możesz już robić fakultet z ginekologi . Troszkę mnie pocieszylas :)
błahahaha - ja i lekarz - jak ja mdleje na widok krwi kochana - jak mi wenflon zakładali to się odwracałam jak dziecko i przez 2 dni na rękę nie patrzyłam....

25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
04.03: @Dzoannna - usg przed transferem
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
08.03: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa
14.03: @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Miłej soboty[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Ostatnia edycja:
błahahaha - ja i lekarz - jak ja mdleje na widok krwi kochana - jak mi wenflon zakładali to się odwracałam jak dziecko i przez 2 dni na rękę nie patrzyłam....
Matko, to ja muszę być niezły bohater w Twoich oczach, bo z tą moją cukrzycą ciążową walczę i nie dość, że kłułam się 6 razy dziennie (teraz 4), to jeszcze bach! pena z insuliną w udko :p
A tak naprawdę też się boję, ale dla młodego mogę się poświęcić :)
@Magierowa gratki!
@Misia_91 trzymam kciuki!
@LolaLolina niedługo połówkowe u Ciebie? Ja mam na 28.03 :)

Wyobraźcie sobie ze poszłam dziś sprawdzić sobie betę, czekam na wyniki nie ma, za chwilę telefon ze maszyna się zepsuła i będą w poniedziałek!!!!!! [emoji31]

reklama
Wyobraźcie sobie ze poszłam dziś sprawdzić sobie betę, czekam na wyniki nie ma, za chwilę telefon ze maszyna się zepsuła i będą w poniedziałek!!!!!! [emoji31]
Obie mamy takie szczęście widzę do tych bet . Miejmy nadzieję że będzie nam to wynagrodzenie dzidziusiami ;)

Do góry