reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Już po jajeczka nic nie podrosly nie wiem dlaczego chyba że coś źle popatrzył bo dziś opóźnienie 2.5godziny było masakra . Ale powiedział że wszystko w porządku dwa równe jajeczka po 20mm na lewym jajniki, dostałam większą dawkę progesteronu + acard i już bez encorton. Coś dziwne to wszystko ale cóż.

reklama
Już po jajeczka nic nie podrosly nie wiem dlaczego chyba że coś źle popatrzył bo dziś opóźnienie 2.5godziny było masakra . Ale powiedział że wszystko w porządku dwa równe jajeczka po 20mm na lewym jajniki, dostałam większą dawkę progesteronu + acard i już bez encorton. Coś dziwne to wszystko ale cóż.

No to kciuki za piekna bete za 2 tyg![emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Kiedy wpisujemy testowanie??

Ostatnia edycja:
Może były tuż przed pęknięciem, wtedy paradoksalnie robią się odrobinę mniejsze i mają lekko pofalowany kontur - to znaczy że pękną w ciągu kilku godzin...

Może były tuż przed pęknięciem, wtedy paradoksalnie robią się odrobinę mniejsze i mają lekko pofalowany kontur - to znaczy że pękną w ciągu kilku godzin...
Tego to nie wiedziałam że tak się dzieje. Ty kochana to chyba możesz już robić fakultet z ginekologi . Troszkę mnie pocieszylas :)

Tego to nie wiedziałam że tak się dzieje. Ty kochana to chyba możesz już robić fakultet z ginekologi . Troszkę mnie pocieszylas :)
błahahaha - ja i lekarz - jak ja mdleje na widok krwi kochana - jak mi wenflon zakładali to się odwracałam jak dziecko i przez 2 dni na rękę nie patrzyłam....

25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
04.03: @Dzoannna - usg przed transferem
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
08.03: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa
14.03: @nuna85 - ivf pierwsza wizyta
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Miłej soboty[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Ostatnia edycja:
błahahaha - ja i lekarz - jak ja mdleje na widok krwi kochana - jak mi wenflon zakładali to się odwracałam jak dziecko i przez 2 dni na rękę nie patrzyłam....
Matko, to ja muszę być niezły bohater w Twoich oczach, bo z tą moją cukrzycą ciążową walczę i nie dość, że kłułam się 6 razy dziennie (teraz 4), to jeszcze bach! pena z insuliną w udko :p
A tak naprawdę też się boję, ale dla młodego mogę się poświęcić :)
@Magierowa gratki!
@Misia_91 trzymam kciuki!
@LolaLolina niedługo połówkowe u Ciebie? Ja mam na 28.03 :)

Wyobraźcie sobie ze poszłam dziś sprawdzić sobie betę, czekam na wyniki nie ma, za chwilę telefon ze maszyna się zepsuła i będą w poniedziałek!!!!!! [emoji31]

reklama
Wyobraźcie sobie ze poszłam dziś sprawdzić sobie betę, czekam na wyniki nie ma, za chwilę telefon ze maszyna się zepsuła i będą w poniedziałek!!!!!! [emoji31]
Obie mamy takie szczęście widzę do tych bet . Miejmy nadzieję że będzie nam to wynagrodzenie dzidziusiami ;)

Do góry