reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam wszystkich. Jestem po 1 iui. Zrobilam juz test ciazowy - nawet 2 razy i wyszedl za kazdym razem negatywny. W czwartek ide na pobranie krwi. Przeryczalam juz kilka dni. Lekarka byla dobrej mysli. Nawet powiedziala ze blizniaki moga byc... a tu lipa. Mam zrosnieta szyjke macicy. Czy ktoras z was miala taki sam problem?

reklama
Witam wszystkich. Jestem po 1 iui. Zrobilam juz test ciazowy - nawet 2 razy i wyszedl za kazdym razem negatywny. W czwartek ide na pobranie krwi. Przeryczalam juz kilka dni. Lekarka byla dobrej mysli. Nawet powiedziala ze blizniaki moga byc... a tu lipa. Mam zrosnieta szyjke macicy. Czy ktoras z was miala taki sam problem?
Skoro krew dopiero w czwartek to na test sikane to dużo za wcześnie kochana , chyba się pospieszylas no ale cóż wszystkie wiemy jak jest.

Misia_91 a ty ile razu juz mialas iui? Zaczelam czytac watek od poczatku, czyli 2010 i dojscie do ostatniej strony zajmie mi wieki. Stad moje pytanie. Jestem z natury niecierpliwa i mocno sie wkurzam na to na co nie mam wplywu. O 1 dziecko staralismy sie 5 lat. Najpierw byly 2 poronienia... o drugie juz 3 lata i nadal nic. Zastanawiam sie nad in vitro, zeby czasu nie tracic...

Misia_91 a ty ile razu juz mialas iui? Zaczelam czytac watek od poczatku, czyli 2010 i dojscie do ostatniej strony zajmie mi wieki. Stad moje pytanie. Jestem z natury niecierpliwa i mocno sie wkurzam na to na co nie mam wplywu. O 1 dziecko staralismy sie 5 lat. Najpierw byly 2 poronienia... o drugie juz 3 lata i nadal nic. Zastanawiam sie nad in vitro, zeby czasu nie tracic...
Teraz stymuluje się do 3 iui i chyba ostanie , trzeba będziemy myśleć o in vitro .

reklama
Do góry