reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
W końcu mnie można! Wyleczyłam się z bakterii wszelakich i 27 lutego mam drożność [emoji4]

Dodane!
Powodzenia!
Slyszalam taka teorie ze niektorym juz samo badanie drożności „pomaga”... [emoji3][emoji1307][emoji1303] bo usuwa ewentualny śluz zalegajacy w jajowodach.
Wazne ze idziesz do przodu!

Dodane!
Powodzenia!
Slyszalam taka teorie ze niektorym juz samo badanie drożności „pomaga”... [emoji3][emoji1307][emoji1303] bo usuwa ewentualny śluz zalegajacy w jajowodach.
Wazne ze idziesz do przodu!
Nie ukrywam, że mam lekką nadzieję...

A na IVF jej się udało?

Ja też mam taka nadzieję. Narazie martwię się czy wg coś urosło na tym nowym zestawie leków bo nie czuje kompletnie nic żeby działo się w jajnikach, a jedynie jest mi niedobrze po nich cały czas.
Dziś jestem 3 dzień na stymulacji.. i też nic nie czuję.. nie martw się tym :) może tak właśnie ma być, że nic nie czujemy :)

Wiesz co ten ostatni tydzien byl dla mnie tak emocjonalny, ze postanowilam poczekac jednak do tego czwartku. Co 5 minut wkrecam sobie, ze jestem w ciazy, a potem, ze nie... i jest znowu rozpacz. Jak pojde na bete 2 dni wczesniej i okaze sie, ze naprawde nie jestem, to bede nie do zycia.... a w domu mam 3 latke, ktora mnie bardzo potrzebuje. Lepiej poczekam do czwarku i wtedy sie zalamie. W weekend maz sie nia zajmie, a ja zamkne sie w pokoju na 2 dni

reklama
Do góry