reklama
W końcu mnie można! Wyleczyłam się z bakterii wszelakich i 27 lutego mam drożność [emoji4]
Dodane!
Powodzenia!
Slyszalam taka teorie ze niektorym juz samo badanie drożności „pomaga”... [emoji3][emoji1307][emoji1303] bo usuwa ewentualny śluz zalegajacy w jajowodach.
Wazne ze idziesz do przodu!
Ka.2606
Fanka BB :)
Nie ukrywam, że mam lekką nadzieję...Dodane!
Powodzenia!
Slyszalam taka teorie ze niektorym juz samo badanie drożności „pomaga”... [emoji3][emoji1307][emoji1303] bo usuwa ewentualny śluz zalegajacy w jajowodach.
Wazne ze idziesz do przodu!
A na IVF jej się udało?
@TheKalinka84 idź na betę!!
Dziś jestem 3 dzień na stymulacji.. i też nic nie czuję.. nie martw się tym może tak właśnie ma być, że nic nie czujemyJa też mam taka nadzieję. Narazie martwię się czy wg coś urosło na tym nowym zestawie leków bo nie czuje kompletnie nic żeby działo się w jajnikach, a jedynie jest mi niedobrze po nich cały czas.
TheKalinka84
Fanka BB :)
Wiesz co ten ostatni tydzien byl dla mnie tak emocjonalny, ze postanowilam poczekac jednak do tego czwartku. Co 5 minut wkrecam sobie, ze jestem w ciazy, a potem, ze nie... i jest znowu rozpacz. Jak pojde na bete 2 dni wczesniej i okaze sie, ze naprawde nie jestem, to bede nie do zycia.... a w domu mam 3 latke, ktora mnie bardzo potrzebuje. Lepiej poczekam do czwarku i wtedy sie zalamie. W weekend maz sie nia zajmie, a ja zamkne sie w pokoju na 2 dni
Nie ukrywam, że mam lekką nadzieję...
A na IVF jej się udało?
A tego to juz nie wiem
A kolezanka jak po wizycie u lekarza? [emoji4]
reklama
Hejo, wczoraj u lekarza kropeczka 2mm, dzisiaj jescze zrobiłam betę wyszło 655 [emoji3526] następna wizyta 6 marca, dupek 2x1 i odpoczywać [emoji846]
Jeeej no to pieknyma beta!!
Gratulacje!!
I juz pewnie serduszko zobaczysz na wizycie?? Ktory to bedzie tydzien wtedy?
Podziel się: