reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jaka. Śliczna kruszynka [emoji3590][emoji7]
U nas dobrze [emoji6] na szczęście tffiu tffuuu omijają nas "atrakcje" typu kolki. W nocy ładnie śpi, w dzień jest raczej typem wisielca - cycoholika [emoji85][emoji85]
Spacerujemy sobie prawie codziennie i za tydzień już kończy miesiąc [emoji50]
A najlepsze jest to, że byliśmy na wizycie u pedriatry pierwszej i okazało się .. że mała z mało przybiera [emoji85] myślałam że padne. Mowie ze od połowy ciąży się bujałam z tym problemem i urodziła się zdrowa z wagą 3200, a teraz zabawa się powtarza ..oszaleć można . Kiedyś nie ważyło się dzieci co chwile i był spokój , a teraz wymyślają. Dla mnie ważne że przybiera , w swoim tempie . Ona po mnie jest długa , a szczupła i myślę że po prostu będzie tak sobie powoli przybierać , ale kazali mi ją dokarmiać mm dwa razy dziennie .. i za tydzień kontrola wagi. Masakra [emoji85][emoji85]
A to moja mysza. Zobacz załącznik 943271Zobacz załącznik 943272Zobacz załącznik 943273

reklama
U nas dobrze [emoji6] na szczęście tffiu tffuuu omijają nas "atrakcje" typu kolki. W nocy ładnie śpi, w dzień jest raczej typem wisielca - cycoholika [emoji85][emoji85]
Spacerujemy sobie prawie codziennie i za tydzień już kończy miesiąc [emoji50]
A najlepsze jest to, że byliśmy na wizycie u pedriatry pierwszej i okazało się .. że mała z mało przybiera [emoji85] myślałam że padne. Mowie ze od połowy ciąży się bujałam z tym problemem i urodziła się zdrowa z wagą 3200, a teraz zabawa się powtarza ..oszaleć można . Kiedyś nie ważyło się dzieci co chwile i był spokój , a teraz wymyślają. Dla mnie ważne że przybiera , w swoim tempie . Ona po mnie jest długa , a szczupła i myślę że po prostu będzie tak sobie powoli przybierać , ale kazali mi ją dokarmiać mm dwa razy dziennie .. i za tydzień kontrola wagi. Masakra [emoji85][emoji85]
A to moja mysza. Zobacz załącznik 943271Zobacz załącznik 943272Zobacz załącznik 943273
moja za to przybiera za dużo :) błahaha

Żyję jestem.
Wczoraj miałam usg, to już 17 tydzień :)

Wychodzi na to, że noszę dwie dziewczyny :D ale wiadomo że czekamy na połówkowe.
Ważą 189 i 178 gr, to chyba sporo jak na 17 tc, co? Lekarz bardzo pochwaliła moje wyniki, poziom żelaza. Szyjka też spoko bo obecnie to 6mm.

Czuję się na prawdę spoko, czasami tylko głowa dokucza ale to już pikuś. :D

reklama
Do góry