reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
20.02: @Misia_91 - podglądanie jajeczek przed IUI
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Niech jajeczka pieknie Wam rosna
A i siła i zapał w walce nie opuszcza[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Ostatnia edycja:
Ogólnie witam się tak troszkę zza krzaków. Dziś 41 dc jeszcze kilka dni i badania bo na okres się nie zapowiada. Dziś również zrobiłam test i nie pozostawiał złudzeń in vitro zbliża się wielkimi krokami.

20.02: @Misia_91 - podglądanie jajeczek przed IUI
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Niech jajeczka pieknie Wam rosna
A i siła i zapał w walce nie opuszcza[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
W końcu mnie można! Wyleczyłam się z bakterii wszelakich i 27 lutego mam drożność [emoji4]

A kiedy u Ciebie minie 14 dni po IUI?

Jesli jeszcze nie minelo to kciuki za wysoką betę!!

Napisz cos wiecej

14 dni minie w ten czwartek. Robilam juz test 8 dnia i 10 i oba wyszly negatywne. Niby powinno sie wszystko udac bo mam "tylko" zrosnieta szyjke macicy... Na zywca mialam przebijane zrosty do wprowadznia rurki z plemnikami. Bol przeogromny. Nie wiem dlaczego moja gin nie zaproponuje mi najpierw kolejnego usuniecia tych zrostow. No ale mialo sie udac za pierwszym razem i mialy byc blizniaki, bo 3 jajka mialam piekne... Zrobie jeszce raz test w czwartek i jade na bete, ale nie licze na cud

reklama
14 dni minie w ten czwartek. Robilam juz test 8 dnia i 10 i oba wyszly negatywne. Niby powinno sie wszystko udac bo mam "tylko" zrosnieta szyjke macicy... Na zywca mialam przebijane zrosty do wprowadznia rurki z plemnikami. Bol przeogromny. Nie wiem dlaczego moja gin nie zaproponuje mi najpierw kolejnego usuniecia tych zrostow. No ale mialo sie udac za pierwszym razem i mialy byc blizniaki, bo 3 jajka mialam piekne... Zrobie jeszce raz test w czwartek i jade na bete, ale nie licze na cud
10 dnia po zapłodnieniu zaczyna być produkowana beta, jej poziom wtedy nie przekracza 10 więc żaden test sikany nie ma wtedy sensu... 12 dzień po to minimum na najczulsze testy przy założeniu, że w dniu iui doszło do zapłodnienia co nie zawsze jest takie pewne!

Do góry