Bo ty masz z mężem a ja płacę prawie 1500 za dawcę [emoji52]O matko jak drogo ja płaciłam 600, senna jestem zawsze [emoji23] boże ja robię krew w 12 dniu po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ty masz z mężem a ja płacę prawie 1500 za dawcę [emoji52]O matko jak drogo ja płaciłam 600, senna jestem zawsze [emoji23] boże ja robię krew w 12 dniu po
W parens Rzeszów .Gdzie się leczycie? Ja płaciłam 1000iui +200 wizyta + 1600 dawca (rzadka grupa krwi tyle kosztuje)+150 transport nasienia.
Ehh jakby było taniej to może szybciej zdecydowałabym się na kolejną iui.
600 ale pewnie z nasienia męża A nie dawcy u nas z dawcy 1600 +przed dwie wizyty po 180 leki i też ponad 2tysO matko jak drogo ja płaciłam 600, senna jestem zawsze [emoji23] boże ja robię krew w 12 dniu po
Za dawcę zapłaciłam 550 złJa doliczam jeszcze 1450 zł dawcę