reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja pierwszy test zrobiłam w 13 dniu po iui. Wyszła bladziutka kreska wiec 14 dzień leciałam na betę i znów test żeby sprawdzić czy kreska mocniejsza będzie ☺
Moje objawy po iui były typowe na okres. Plus częstsze siku i sennosc. Trzymam kciuki

Kurcze, już sama nie wiem co mam robić.. czy ja wytrzymam jeszcze prawie tydzień do zrobienia testu? :( masakra to czekanie...

reklama
Ja też się tak stresuje, że też od razu nie ma jakichś objawów [emoji16][emoji23]
No właśnie. Ja nawet tracę nadzieje że się udało bo nic nie czuję. Jestem 8 dni po iui.
Nie jestem senna , ba nawet w nocy nie spałam i 0 innych objawów.
Już myślę kiedy następna iui.
Trochę mnie martwi koszt bo u nas to ok 2300 [emoji52].
Ehhh ciężkie to życie jest

No właśnie. Ja nawet tracę nadzieje że się udało bo nic nie czuję. Jestem 8 dni po iui.
8 dni po iui i kiedy bedziesz robila test? :)

To mega drogo gdzie robicie iui? Nasze kosztowało chyba 400 zł plus badania

U mnie 700 zł IUI, do tego każda wizyta w monitoringu i wszystkie badania, no i zastrzyk jeszcze... pewnie w sumie wyszło jakieś 2000 zł... robiłam w Artemidzie w Olsztynie..

Nie wiem jak wytrzymam do zrobienia testu.. mam mega trudny czas i ten czas oczekiwania na test i jego wynik strasznie mi się dłuży..

U mnie 700 zł IUI, do tego każda wizyta w monitoringu i wszystkie badania, no i zastrzyk jeszcze... pewnie w sumie wyszło jakieś 2000 zł... robiłam w Artemidzie w Olsztynie..

Nie wiem jak wytrzymam do zrobienia testu.. mam mega trudny czas i ten czas oczekiwania na test i jego wynik strasznie mi się dłuży..
Ja doliczam jeszcze 1450 zł dawcę

reklama
Do góry