reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Może trochę tak ale tak beznadzieja się czuje od soboty że chciałam wiedzieć dlaczego czy ciąża czy przeziębienie to 10/11 dzień po iui zależy jak liczy wydaje mi się że owolacja była w niedzielę czyli 14dc A iui 12 dc było dzisiaj 22 dc już sama nie wiem , dołka łapę :(
Ale jak owulacja 14 a iui 12dc bo nie kumam. Co gin ci nie sprawdzał owu? Dopiero jak pęcherzyki mają określony rozmiar podaje się zastrzyk.
Ja miałam iui 11dc ale byłam 9 dc na usg. Sama obstawiałam owu na sobotę. Jeden miałam pekniety a drugi na granicy.
Nawet gdyby tak było jak piszesz to plemniki żyją w nas ok 5 dni nawet.
Tak że spokojnie. Ja myślę że zrobiłaś test za szybko.
Np ovitrelle daje chyba efekt fałszywie ujemny .
Uspokoj się i za 2 dni zrób test.
Trzymam kciuki.

Wiem że ci ciężko bo przeżywam to samo.Ale robienie testu zbyt wcześnie nie jest dobrym pomysłem.
Ja dziś zrobiłam panikę też.
Strasznie się czuję mam migrene i jestem przeziębiona więc zmierzyłam temperature i co ?35.8 szok i myśli że teraz to na pewno się nie uda.
Potem mój P kazał zmierzyć w ustach i wychodzi 37.2 . Nie wiem co myśleć ale trzeba czekać.
Trzymaj się

reklama
Dzisiaj byłam u fryzjera zrobiłam fryzurę jak za "Panienki" I mąż się śmiał że będzie się czuł że śpi z jakimś gowniarzem ( ale bardzo mi się podoba dla jasności:)

No i super[emoji3] tak trzymac! To moze jeszcze na paznokcie?:) albo shopping?? Albo wciagajaca ksiazka!?

Jej sporo przeszlas!
Po pierwsze gratuluje upragnionej ciazy i pozytywnie zazdroszcze [emoji173]️
Jak juz jestes w ciazy a imprezowalas przed testem (te dwa tygodnie pierwsze) to badz spokojna na pewno nic sie nie stalo dziecku[emoji3]
Znam takie przypadki jak Twoj - gdzie wyluzowana glowa pomogla zajsc w ciaze[emoji3][emoji3][emoji3]
Wszystkiego dobrego [emoji1][emoji1][emoji1]

Jej sporo przeszlas!
Po pierwsze gratuluje upragnionej ciazy i pozytywnie zazdroszcze [emoji173]️
Jak juz jestes w ciazy a imprezowalas przed testem (te dwa tygodnie pierwsze) to badz spokojna na pewno nic sie nie stalo dziecku[emoji3]
Znam takie przypadki jak Twoj - gdzie wyluzowana glowa pomogla zajsc w ciaze[emoji3][emoji3][emoji3]
Wszystkiego dobrego [emoji1][emoji1][emoji1]
Bardzo dziekuje za pocieszenie :* zobaczymy 15 co lekarz powie o moich wojażach aż wstyd sie przyznac :) .
A ja zycze Ci z calego serca zebys w koncu ujrzała dwie kreski :)

Ale jak owulacja 14 a iui 12dc bo nie kumam. Co gin ci nie sprawdzał owu? Dopiero jak pęcherzyki mają określony rozmiar podaje się zastrzyk.
Ja miałam iui 11dc ale byłam 9 dc na usg. Sama obstawiałam owu na sobotę. Jeden miałam pekniety a drugi na granicy.
Nawet gdyby tak było jak piszesz to plemniki żyją w nas ok 5 dni nawet.
Tak że spokojnie. Ja myślę że zrobiłaś test za szybko.
Np ovitrelle daje chyba efekt fałszywie ujemny .
Uspokoj się i za 2 dni zrób test.
Trzymam kciuki.

Wiem że ci ciężko bo przeżywam to samo.Ale robienie testu zbyt wcześnie nie jest dobrym pomysłem.
Ja dziś zrobiłam panikę też.
Strasznie się czuję mam migrene i jestem przeziębiona więc zmierzyłam temperature i co ?35.8 szok i myśli że teraz to na pewno się nie uda.
Potem mój P kazał zmierzyć w ustach i wychodzi 37.2 . Nie wiem co myśleć ale trzeba czekać.
Trzymaj się
W 12 dc miałam iui na usg było widać że jest na granicy pęknięcia to był potem ale po sluzie sadz3 że nastąpiło to z soboty na niedzielę w nocy czyli 14dc ( wiem czasem pisze trochę nie zrozumiał)

Hej dziewczyny :)
Miałam mieć dzisiaj prenatalne. @Dzoannna dzięki za pamięć :) Przeniesione są na jutro, bo popsuł się sprzęt do USG :mad: Mam nadzieję, że nie będzie za późno (13+3).
Dzisiaj od kiedy mąż mnie obudził telefonem akurat jak wpadałam w fazę REM ;) jestem na zmianę wściekła i płaczę. Nie mają ci nasi panowie lekko. Trudno, niech się przyzwyczajają :D

Dziewczyny testujące - cierpliwości życzę.

reklama
Do góry