reklama
Mmmartolcia31
Aktywna w BB
Gratulacje!!!przepiękna !!! Jak się świeżo upieczona Mamusia czuje?Natalia. 22.01 o 10:05
3210g i 55cm [emoji3590]
Poród SN , dalysmy rady obie , nie było tak źle [emoji3590]Zobacz załącznik 935945Zobacz załącznik 935946
Misia_91
Fanka BB :)
Już po wizycie zaskoczona dziś ogromne tak jak w poprzednim cyklu iui było 17dnia tam dziś 11dc A ja jutro jadę na iui w klinice dostałam zastrzyk
Endo 10 jajeczko 19mm
Cześć dziewczyny,jestem nowa na forum i muszę się dopiero odnaleźć.... mija tydzień od naszej pierwszej iui ,opowiedzcie mi proszę o waszych doświadczeniach i kiedy było dla Was pewne że się udało? dzień przed iui miałam zastrzyk ovitrelle,a że jestem bardzo bardzo bardzo niecierpliwa to dziś rano wróciłam ze sklepu i zrobiłam test,oczywiście 2 kreski ale mam świadomość że to pewnie resztki zastrzyku....ile u Was po iui testy były wiarygodne? nie wytrzymam do 2lutego....
redferrari
W razie czego mam też skierowanie na cc w karcie ciąży skitrane... jakby coś szło nie tak a oni się za długo zastanawiali... pewnie póki się nie zacznie to nie będę wiedziała...Jednak SN ?
redferrari
Witamy Cie serdecznie, najbezpieczniej robić test 14 dni po zastrzyku... ja nigdy nie sprawdzałam wcześniej więc nie podpowiem, ale zapewne to zastrzyk - mówi się, że beta jest wytwarzana jakies 4-5 dni po implantacji - a do implantacji dochodzi 5 dni po zapłodnieniu - więc przed 9 dniem po iui raczej wydaje się niemożliwe wytwarzanie betaHcg... ja bym 10 dnia po poszła na betę - powinna być dwucyfrowa wtedy, - a więc niekoniecznie wykrywalna przez test jeszcze... wszystko przy założeniu, że do zapłodnienia doszło w dniu iui a tak wcale nie musi być, czasem pęcherzyk pęka następnego dnia, więc wypadało by 12 dni po iui powtórzyć betę ale się rozpisałam...Cześć dziewczyny,jestem nowa na forum i muszę się dopiero odnaleźć.... mija tydzień od naszej pierwszej iui ,opowiedzcie mi proszę o waszych doświadczeniach i kiedy było dla Was pewne że się udało? dzień przed iui miałam zastrzyk ovitrelle,a że jestem bardzo bardzo bardzo niecierpliwa to dziś rano wróciłam ze sklepu i zrobiłam test,oczywiście 2 kreski ale mam świadomość że to pewnie resztki zastrzyku....ile u Was po iui testy były wiarygodne? nie wytrzymam do 2lutego....
LolaLolina
Termin porodu to mniej więcej 26.0723.01: @LolaLolina - wizyta ciążowa
24.01: @Misia_91 - wizyta przed IUI
26.01: @redferrari - wizyta u gin
30.01: @Artemida90 - wizyta ws. Ivf
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji1348], @Koraliki - badania prenatalne
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]
Czy kogoś dopisać do kalendarza?
@LolaLolina przyjemnych widoczkow na usg[emoji3] a kiedy Twoj termin porodu??
U mnie temperatura spadla i sikaniec negatyw wiec szkoda mi nawet jechac na bete. Dzis lub jutro dolaczam kolejne zastrzyki do ivf... i czekam na efekty...
Milego dnia!
Wczoraj puerwsza wizyta u nowej lekarz, jesteśmy zachwyceni. Zrobiła usg prenatalne. Dzieci mają obecnie 7,1 i 7,6, leżą piętrowo. Mają po 5 paluszków, jedno zasłaniało się wczoraj śmiesznie rączką, nóżki skrzyżowane. Ciąża przebiega wzorowo. Wydaje jej się że to dziewczyny- ale ja w to nie wierzę
Jednak lekarz kręciła nosem na moją wagę. Ogólnie ważę 48 kg (160 cm), do inseminacji przytyłam celowo 2kg. A moja obecna waga to 53 kg. I na prawdę dobrze jem, dużo leżę
redferrari
Super ze maluchy pięknie rosną...Termin porodu to mniej więcej 26.07
Wczoraj puerwsza wizyta u nowej lekarz, jesteśmy zachwyceni. Zrobiła usg prenatalne. Dzieci mają obecnie 7,1 i 7,6, leżą piętrowo. Mają po 5 paluszków, jedno zasłaniało się wczoraj śmiesznie rączką, nóżki skrzyżowane. Ciąża przebiega wzorowo. Wydaje jej się że to dziewczyny- ale ja w to nie wierzę
Jednak lekarz kręciła nosem na moją wagę. Ogólnie ważę 48 kg (160 cm), do inseminacji przytyłam celowo 2kg. A moja obecna waga to 53 kg. I na prawdę dobrze jem, dużo leżę
Czemu nie wierzysz w dziewczynki ? Kokardeczki.... sukieneczki cudeńska
Wagi to ja mogę pozazdrościć - przez to że mała słabo wychodziła w siatce centylowej to ja sobie nie odmawiałam jedzenia i teraz jestem jak piłeczka - ech... będę z wózkiem biegać to wrócę do formy mam nadzieję....
reklama
LolaLolina
Nie to że nie chcę dziewczyn, nie nie tyle że to dopiero 14 tydzień. Ze mną w poczekalni była dziewczyna w 20 tc, razem z mamami i siostrą. Po wyjściu z usg biadoliły na temat różowych ciyszków. Jeszcze tydzień temu była dziewczynka(babcie ruszyły na zakupy) a wczoraj jak wół wyszedł chłopak.Super ze maluchy pięknie rosną...
Czemu nie wierzysz w dziewczynki ? Kokardeczki.... sukieneczki cudeńska
Wagi to ja mogę pozazdrościć - przez to że mała słabo wychodziła w siatce centylowej to ja sobie nie odmawiałam jedzenia i teraz jestem jak piłeczka - ech... będę z wózkiem biegać to wrócę do formy mam nadzieję....
Co do wagi to zrzucisz na pewno, spacery itd robią swoje
Podziel się: