redferrari
Fanka BB :)
Nic się nie bój... To może być początek zwrotu akcji, który doprowadzi Cię do spełnienia marzeń! Trzymamy kciukasy!Aaaale mam stresik przed wizyta.... nie wiem dlaczego [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic się nie bój... To może być początek zwrotu akcji, który doprowadzi Cię do spełnienia marzeń! Trzymamy kciukasy!Aaaale mam stresik przed wizyta.... nie wiem dlaczego [emoji849]
@zuzik85 kiedyś o takich rzeczach pisala... Ja nie pomogę niestety ..Dziewczyny jestem nowa i nie mogę znaleźć nic konkretnego o naturalnym wspomaganiu przy inseminacji. Znajduję tylko jakieś strzępy informacji . Pomożecie .
Ps .miłego dnia
Swoją drogą jak zgaga przeszła to mała jest niżej i bliżej do wyjścia ( nie uciska żołądka)... Chyba się wybiera powoli na świat...Dobrze wszystko , nawet zgaga przeszła ! [emoji16] A Ty ?
Niestety tu róznie bywa, ale najbardziej prawdopodobne że organizm powtórzyło samo...Dziewczyny poradzcie bo już zglupialam według poprzedniego opakowania anty po nie pękniętym pecherzyku okresu dostałam po 5dniach od ost tabletki i czy teraz też tak powinna zostać bo nie wiem jak wizytę ustali A muszę wcześniej dzisiaj biorę ost i tylko poniedziałek wchodzi w grę bo dzwoniłam i już wiem że weekend nie pracują bo nie ma zabiegu w klinice ( wg kalendarzyka dopiero we wtorek wypada ale czy tabletkach ma to znaczenie)
No jasne że Ty też, ale tak szłyśmy równo z wizytami z Agata co do dnia do pewnego momentu i byłam pewna że będziemy razem wyczekiwać tego dnia , a Jasiek niespodziankę zrobił [emoji16] my to też na dobrą sprawę możemy podobnie urodzić , ja trochę przenoszę , Ty trochę wcześniej i cacy [emoji16] chociaż mam nadzieję że wcale nie przenoszę !Nic nie powiem, ale ja taką lutowa że nie wiem czy w styczniu nie urodzę.... nie to że pcham się przed Ciebie ale... Za tydzień to i ja będę maila ciążę donoszona...
Też tak pomyślałam , próbuje się łudzić że to to [emoji16]Swoją drogą jak zgaga przeszła to mała jest niżej i bliżej do wyjścia ( nie uciska żołądka)... Chyba się wybiera powoli na świat...
Nic się nie bój... To może być początek zwrotu akcji, który doprowadzi Cię do spełnienia marzeń! Trzymamy kciukasy!
U mnie można już ze spokojem wykreślić z kalendarza. Test dzisiaj również negatywny, czekam na okres i na wizytę w klinice do in vitro. Pewnie dostanę antyki wiec całość pewnie zacznę koło marca. Życzę powodzenia przyszłym mamom w szybkim i bezproblemowym porodzie. Mam nadzieje ze ten rok przyniesie ulgę w cierpieniu.