reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Dziewczyny poradzcie bo już zglupialam według poprzedniego opakowania anty po nie pękniętym pecherzyku okresu dostałam po 5dniach od ost tabletki i czy teraz też tak powinna zostać bo nie wiem jak wizytę ustali A muszę wcześniej dzisiaj biorę ost i tylko poniedziałek wchodzi w grę bo dzwoniłam i już wiem że weekend nie pracują bo nie ma zabiegu w klinice ( wg kalendarzyka dopiero we wtorek wypada ale czy tabletkach ma to znaczenie)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poradzcie bo już zglupialam według poprzedniego opakowania anty po nie pękniętym pecherzyku okresu dostałam po 5dniach od ost tabletki i czy teraz też tak powinna zostać bo nie wiem jak wizytę ustali A muszę wcześniej dzisiaj biorę ost i tylko poniedziałek wchodzi w grę bo dzwoniłam i już wiem że weekend nie pracują bo nie ma zabiegu w klinice ( wg kalendarzyka dopiero we wtorek wypada ale czy tabletkach ma to znaczenie)
Niestety tu róznie bywa, ale najbardziej prawdopodobne że organizm powtórzyło samo...

Nic nie powiem, ale ja taką lutowa że nie wiem czy w styczniu nie urodzę.... nie to że pcham się przed Ciebie ale... Za tydzień to i ja będę maila ciążę donoszona...
No jasne że Ty też, ale tak szłyśmy równo z wizytami z Agata co do dnia do pewnego momentu i byłam pewna że będziemy razem wyczekiwać tego dnia , a Jasiek niespodziankę zrobił [emoji16] my to też na dobrą sprawę możemy podobnie urodzić , ja trochę przenoszę , Ty trochę wcześniej i cacy [emoji16] chociaż mam nadzieję że wcale nie przenoszę !

U mnie można już ze spokojem wykreślić z kalendarza. Test dzisiaj również negatywny, czekam na okres i na wizytę w klinice do in vitro. Pewnie dostanę antyki wiec całość pewnie zacznę koło marca. Życzę powodzenia przyszłym mamom w szybkim i bezproblemowym porodzie. Mam nadzieje ze ten rok przyniesie ulgę w cierpieniu.

reklama
U mnie można już ze spokojem wykreślić z kalendarza. Test dzisiaj również negatywny, czekam na okres i na wizytę w klinice do in vitro. Pewnie dostanę antyki wiec całość pewnie zacznę koło marca. Życzę powodzenia przyszłym mamom w szybkim i bezproblemowym porodzie. Mam nadzieje ze ten rok przyniesie ulgę w cierpieniu.

Kochana bedziesz mama zycze Ci oby jeszcze w tym roku[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Do góry