reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
A jaki macie dziewczyny zafasolkowane sluz w pierwszych tygodniach ciazy ????
Ja miałam ogromne ilości śluzu w pierwszych tygodniach ciąży [emoji6] zresztą w sumie przez całą ciążę, ale w tych pierwszych to wyjątkowo.
Edit. I był albo taki wodnisty albo mleczny i lekarz mówił że to dobrze że dużo progesteronu jest

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Nie wiem co myśleć bo zrobiłam test w 13 dniu po inseminacji i wyszła jedna kreska dziś mam 15 dzień po inseminacji i to jest 27 dc nie mam żadnych dolegliwości typu ból piersi czy ból brzucha jak na @ jednym słowem nic mnie nie boli. @ mam planowo dostać w środę czyli 9 a tu nic kompletnie, nawet nie czuje się na okres. Ci sądzicie??? Dodam że jutro rano robię betę się wszystko wyjaśni ale strasznie mnie to dręczy.
Trzymam kciuki

Ja miałam ogromne ilości śluzu w pierwszych tygodniach ciąży [emoji6] zresztą w sumie przez całą ciążę, ale w tych pierwszych to wyjątkowo.
Edit. I był albo taki wodnisty albo mleczny i lekarz mówił że to dobrze że dużo progesteronu jest
Aha pytam tak bo u mnie zaś jak nigdy brak sluzu a raczej znikoma ilość i na dodatek biały klejący. Zawsze przed @ mnie zależało. Trzymajcie kciuki jutro o 8 mam betę a o 16 wynik będzie

07.01: @Artemida90 - testowanie[emoji1320], @Gu1505 - testowanie[emoji1320],@Dzoannna - wizyta u gin
10.01: @LolaLolina - wizyta ciążowa
12.01: @redferrari - wizyta u gin, @Sami@ - testowanie [emoji1320]
15.01: @reqiem - wizyta
19.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
28.01: @Koraliki - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Przyjemności dla Was na ten poniedziałek[emoji3][emoji3][emoji3]

Jak ja sie dzis nie moglam podniesc[emoji23] po dwoch tygodniach spania do oporu nie wiedzialam co sie dzieje jak budzik dzwonil.
Oby do wiosny!

reklama
Do góry