redferrari
Fanka BB :)
Jak się czujesz?Oczywiście trzymamy mocno [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się czujesz?Oczywiście trzymamy mocno [emoji3590]
Dobrze wszystko , nawet zgaga przeszła ! [emoji16] A Ty ?Jak się czujesz?
Czym się wspomagałaś?W naszym przypadku też nasienie jest w porządku, ale oczywiście zawsze można je "wspomóc" Zaufany lekarz polecił Parenton dla męża, same naturalne składniki. Po 2 miesiącach stosowania 3 IUI udana- może zbieg okoliczności, ale może wspomaganie zrobiło swoje Później niestety skończyło się jak się skończyło... ale ważne, że coś w końcu po 2,5 roku zaskoczyło.
Będzie dobrze [emoji8] dziś ważne decyzje zapadna! O której masz ? [emoji110][emoji110][emoji110]Aaaale mam stresik przed wizyta.... nie wiem dlaczego [emoji849]
Ja tak samo , nawet dziś spałam 6 godzin bez sikania -w świecie gdzie sika się co godzinę uznaje to za cud wyspania się na maksa... niunia zaczęła być tak duża że łącze się w bólu nacisku na spojenie łonowe... Czekamy...Dobrze wszystko , nawet zgaga przeszła ! [emoji16] A Ty ?
Nic nie powiem, ale ja taką lutowa że nie wiem czy w styczniu nie urodzę.... nie to że pcham się przed Ciebie ale... Za tydzień to i ja będę maila ciążę donoszona...@agatgagat moja Ty siostro to rodzenia, miałyśmy razem , a Jasiek się pospieszył i zostawiliście mnie tu w styczniu sama [emoji16]
Jak u Was ? [emoji8]