Dobrze dziękuję [emoji6][emoji6] [emoji8][emoji8]
Normalnie przezywam z Wami razem bliskie rozwiazanie[emoji847][emoji847][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze dziękuję [emoji6][emoji6] [emoji8][emoji8]
[emoji7][emoji7]Normalnie przezywam z Wami razem bliskie rozwiazanie[emoji847][emoji847][emoji847]
Właśnie będę u lekarza jakoś w styczniu to wszystkiego się muszę dowiedzieć jak to będzie. Jedynie co to obawiam się tych torbieli aby ich nie było bo to strata cykli.
@LolaLolina jak się czujesz? Lepiej?
@Koraliki powodzenia dzisiaj[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Czy ktoś chce podać daty do kalendarza?
Ja mam wizytę na 31.12. Trzeba by poprawić
Ja muszę zadzwonić do gin i omówić co po kolei...
Chyba powinnam przenieść się na inny wątek ivf...?
Ja tam obydwa obyczajami chociaż na tym o ivf czasem nie nadążam, bo tam potrafią dziewczyny 30 stron napisać dziennie a tu cóż nie chciałam się żegnać... Jakoś się przywiązałam@LolaLolina jak się czujesz? Lepiej?
@Koraliki powodzenia dzisiaj[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Czy ktoś chce podać daty do kalendarza?
Ja muszę zadzwonić do gin i omówić co po kolei...
Chyba powinnam przenieść się na inny wątek ivf...?
SzczesciaraNo niestety u mnie same brylanty[emoji23][emoji28]
Ja też przeżywam Wasze rozwiązanie i to podwójnie bo jak Wy się rozpakujecie to już potem tylko ja... A ciągle mam wrażenie że ja dopiero co zaszłam w ciążę.... Jeszcze trzy tygodnie będę spokojnie rozmyślać a potem to już chyba panikować ...[emoji7][emoji7]
Ja tam obydwa obyczajami chociaż na tym o ivf czasem nie nadążam, bo tam potrafią dziewczyny 30 stron napisać dziennie a tu cóż nie chciałam się żegnać... Jakoś się przywiązałam
Szczesciara