reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
12 dni po to już można, tak mi się wydaje. Ja tez mam pcos i już 3 lata starań i jedna ciaza biochem. Jestem po 6 iui. Czekam na wynik. Po nowym roku podchodzimy do ivf
Mi się udalo przy drugiej stymulacji. Ale w 10 tygodniu straciłam fasolkę. Serduszko przestało bić. Miałam samoistne poronienie. Lekarz dał mi przy pierwszej @ zielone światło więc mam kontrolę owulacji clo brałam i zastrzyk. Na lewym jajniku 3 ładne pęcherzyki i Endo 8mm. Na prawym kilka pęcherzyków które nie urosły. Obawiam się jedynie torbiela bo raz miałam ale wchłonoł się. Tylko że wtedy dwa cykle są wyjęte.
Mam nadzieję że się uda. Jak nie w tym to w kolejnym i że nie będzie torbieli.
Jestem zabezpieczona ale obawy są.
Muszę jeszcze dowiedzieć się jak to jest z przechowaniem nasienia męża. Bo chce wrócić na tiry i wtedy będzie ciężko aby tak trafić jak on będzie.

reklama
Mi się udalo przy drugiej stymulacji. Ale w 10 tygodniu straciłam fasolkę. Serduszko przestało bić. Miałam samoistne poronienie. Lekarz dał mi przy pierwszej @ zielone światło więc mam kontrolę owulacji clo brałam i zastrzyk. Na lewym jajniku 3 ładne pęcherzyki i Endo 8mm. Na prawym kilka pęcherzyków które nie urosły. Obawiam się jedynie torbiela bo raz miałam ale wchłonoł się. Tylko że wtedy dwa cykle są wyjęte.
Muszę jeszcze dowiedzieć się jak to jest z przechowaniem nasienia męża. Bo chce wrócić na tiry i wtedy będzie ciężko aby tak trafić jak on będzie.

Ja przy jednej stymulacji gdy mialam 3 jajeczka - jeden nie pekl i w usg mialam torbiel ale ona samoistnie wchlonela sie do konca cyklu. Innym razem w ogole nie mialam okresu bo tez mialam torbiel ktora byla czynnosciowa i wydzielala hormony i okres mialam po zastosowaniu antykoncepcji hormonalnej dopiero.
Ale to wszystko zalezy od organizmu...

Trzymamy kciuki za pozytywny wynik IUI[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

29.12: @redferrari - wizyta u gin
31.12: @reqiem - wizyta u gin, @Koraliki - wizyta u gin
07.01: @Artemida90 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.01: @LolaLolina - wizyta ciążowa
12.01: @redferrari - wizyta u gin
19.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Ostatnia edycja:
@LolaLolina jak się czujesz? Lepiej?
@Koraliki powodzenia dzisiaj[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy ktoś chce podać daty do kalendarza?

Ja muszę zadzwonić do gin i omówić co po kolei...
Chyba powinnam przenieść się na inny wątek ivf...?

Z tego co wiem można mrozić do IUI, klinika powinna mieć to w swojej ofercie...
Nie wiem jak ze statystykami tylko bo mnie to nie dotyczyło.

reklama
Do góry